Přejít na obsah

vibrace okna u spolujezdce

blizard

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

Snad se to tu neřešilo, pokud ano, prosím kopněte mi tady na toto téma odkazy, já jsem nic přesného nenašel.

Asi tak poslední měsím mám problém s vibracemi (přesněji zvuk podobný uvolněnému oknu v rámu dveří) u skleněné výplně okna v pravých předních dveřích. Je to velice nepříjemné dělá to hlavně na nerovnostech, ale v poslední době i při rozjíždění. Taky jsem zjistil, že toto okno je vždy po delší době (přes noc) o něno málo sesunuté ( 1 - 3 mm), vždy když ho chci dovřít, tak kousek popojede. Dříve to stačilo jen dovřít, ale teď už nepomáhá ani toto. Zkoušel jsem okno přitisknou při jizdě rukou, ale to taky nepomohlo, je možné, že by bylo uvolněné přímo ve stahovačce? Abych upřesnil, mám Š Octavii, MR: 08/2003, výbava Elegance, najeto 50.000 km. Začíná mě to při jizdě velmi znervozňovat, podotýkám, že dveře spolujezdce nebyly nikdy rozebrány. Přesněji to začalo dělat asi po výměne stahovačky a motorku ve dveřích řidiče, zprvu jsem tomu nevěnoval pozornost, ale čím dál víc se to zhoršuje.

Děkuji všem za rady.

Editováno: , autor: blizard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny.

Snad se to tu neřešilo, pokud ano, prosím kopněte mi tady na toto téma odkazy, já jsem nic přesného nenašel.

Asi tak poslední měsím mám problém s vibracemi (přesněji zvuk podobný uvolněnému oknu v rámu dveří) u skleněné výplně okna v pravých předních dveřích. Je to velice nepříjemné dělá to hlavně na nerovnostech, ale v poslední době i při rozjíždění. Taky jsem zjistil, že toto okno je vždy po delší době (přes noc) o něno málo sesunuté ( 1 - 3 mm), vždy když ho chci dovřít, tak kousek popojede. Dříve to stačilo jen dovřít, ale teď už nepomáhá ani toto. Zkoušel jsem okno přitisknou při jizdě rukou, ale to taky nepomohlo, je možné, že by bylo uvolněné přímo ve stahovačce? Abych upřesnil, mám Š Octavii, MR: 08/2003, výbava Elegance, najeto 50.000 km. Začíná mě to při jizdě velmi znervozňovat, podotýkám, že dveře spolujezdce nebyly nikdy rozebrány. Přesněji to začalo dělat asi po výměne stahovačky a motorku ve dveřích řidiče, zprvu jsem tomu nevěnoval pozornost, ale čím dál víc se to zhoršuje.

Děkuji všem za rady.

Nemáš náhodou špatnou stahovačku . ten plast, co rád praská?

Jinak osobně jsem měl taky podobné drnčení, ale to bylo tím, že an stahovačce chyběl horní šroub, který drží kolejničku k plechu dveří, prostě ho tam někdo ve výrobě nedal, jelikož nebyly ani stopy na plechu po utahování a ve dveřích se nikde neválel :kuk:

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Aj ja mam problem s oknami, sice mensi , ale mam. Ked mam stiahnute okna a zatvaram dvere tak sa mi okna trepu vo dverach, proste pokial niesu uplne vytiahnute tak to pri zatvarani dvery vydava hrozne zvuky. Deje sa to iba na prednych dverach. Neviete co s tym? nestaci vymenit niake to tesnenie? Nema niekto podobny problem?

Editováno: , autor: danone
Odkaz ke komentáři

Aj ja mam problem s oknami, sice mensi , ale mam. Ked mam stiahnute okna a zatvaram dvere tak sa mi okna trepu vo dverach, proste pokial niesu uplne vytiahnute tak to pri zatvarani dvery vydava hrozne zvuky. Deje sa to iba na prednych dverach. Neviete co s tym? nestaci vymenit niake to tesnenie? Nema niekto podobny problem?

to mám také, na obou dveřích, buď jsem si toho dříve nevšímal nebo to nedělalo.

Taky mě tedy zajímá, komu to ještě dělá :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...