evil Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Ahoj lidi, chtěl bych do 1997 Octavie I - 1.6/55kW - výbava: holoauto nacpat některé základní prvky moderní výbavy (zejména klimatizaci ;-) Potřeboval bych zjistit, co všechno k tomu budu potřebovat (nejlépe vč. kat. č.) nebo alespoň kde se to dá zjistit. Výchozí stav: v autě není nic kromě centrálu na klíč, ale ten pravděpodobně není origo. Cílový stav: klimatronic, elektrická okna, centrál na dálku, alarm. Předem díky za pomoc! -evil- PS: vím, že se tu klimatizace probírala mockrát, ale tuhle konkrétní odpověď se mi prostě nepodařilo najít... PPS: reakce typu "prodej auto a kup vybavený" jsou mi k ničemu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Ahoj lidi,chtěl bych do 1997 Octavie I - 1.6/55kW - výbava: holoauto nacpat některé základní prvky moderní výbavy (zejména klimatizaci ;-) Potřeboval bych zjistit, co všechno k tomu budu potřebovat (nejlépe vč. kat. č.) nebo alespoň kde se to dá zjistit. Výchozí stav: v autě není nic kromě centrálu na klíč, ale ten pravděpodobně není origo. Cílový stav: klimatronic, elektrická okna, centrál na dálku, alarm. Předem díky za pomoc! -evil- PS: vím, že se tu klimatizace probírala mockrát, ale tuhle konkrétní odpověď se mi prostě nepodařilo najít... PPS: reakce typu "prodej auto a kup vybavený" jsou mi k ničemu ;-) ahoj, dodělával jsem taky plnou výbavu do 1,6/55kW, viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24773 a cena kolem 36tis komplet elektrika a manuální klima jde všechno, je to chce mít čas, peníze a chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Prodat a koupit si s lepší výbavou... leda že bys měl nějaký další auto se ktrým bys mohl jezdit, než bys dal tohle dohromady Jinak komlet klimatizaci nabízel Cosby, případně Radekvv v bazaru. Vycházelo to nějak na 13t -+ byl to sice climatronic, ale když už budeš předělávat, tak proč ho nevzít rovnou. Editováno: 4. Červenec 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Prodat a koupit si s lepší výbavou... leda že bys měl nějaký další auto se ktrým bys mohl jezdit, než bys dal tohle dohromady Jinak komlet klimatizaci nabízel Cosby, případně Radekvv v bazaru. Vycházelo to nějak na 13t -+ byl to sice climatronic, ale když už budeš předělávat, tak proč ho nevzít rovnou. dá se to dělat krásně na etapy, takže dva tři víkendy stačí a auto je přes týden pojízdné Editováno: 4. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 joo taky bych do ni chroupnul klimu ale 36 tis je uz pekna darda to bych pak uz radsi dosetril rovnou na 44 a dal si to namontovat new ve skodovce za den. Takze tam mam jen "elektrickou klimu" -> otevru dvere soupnu klicek do spinacky otocim a zmacknu 4 knoflicky -> stahnu vsechna okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 (editace) Taky jsem nejakou dobu o tom uvazoval,ale 36 to uz je peknej ranec,alespon pro me ..to uz bych asi octu prodal a kupil 1.8 i s klimou Editováno: 5. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Pokud se neplatu, tak se tu komplet materiál pohyboval kolem 13t +- ... za 36t se s tím můžou frajeři jít vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Pokud se neplatu, tak se tu komplet materiál pohyboval kolem 13t +- ... za 36t se s tím můžou frajeři jít vyfotit RE: Komplet material ale na prestavbu z AC na Climatronic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Pokud se neplatu, tak se tu komplet materiál pohyboval kolem 13t +- ... za 36t se s tím můžou frajeři jít vyfotit RE: Komplet material ale na prestavbu z AC na Climatronic... Vaša tu nekde rozepisoval potrebny material na prestavbu "z niceho na Climatronic" a vyslo to na nejakejch 17 T + - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 těch 36tis mě vyšla el. výbava - kompletní elektrika (el. okna, centrál, pal PC, klima, el. zrcátka) jako klimu za 36tis, to bych musel bejt solidní magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 těch 36tis mě vyšla el. výbava - kompletní elektrika (el. okna, centrál, pal PC, klima, el. zrcátka)jako klimu za 36tis, to bych musel bejt solidní magor tak to je jina panecku :) ...se mi hnedka zdalo ze 36 za klimu je nejak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.