Přejít na obsah

Vestavba klimatizace do 1997 Octavie I - 1.6/55kW

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi,

chtěl bych do 1997 Octavie I - 1.6/55kW - výbava: holoauto

nacpat některé základní prvky moderní výbavy (zejména klimatizaci ;-)

Potřeboval bych zjistit, co všechno k tomu budu potřebovat (nejlépe vč. kat. č.) nebo alespoň kde se to dá zjistit.

Výchozí stav: v autě není nic kromě centrálu na klíč, ale ten pravděpodobně není origo.

Cílový stav: klimatronic, elektrická okna, centrál na dálku, alarm.

Předem díky za pomoc!

-evil-

PS: vím, že se tu klimatizace probírala mockrát, ale tuhle konkrétní odpověď se mi prostě nepodařilo najít...

PPS: reakce typu "prodej auto a kup vybavený" jsou mi k ničemu ;-)

Vloženo
Ahoj lidi,

chtěl bych do 1997 Octavie I - 1.6/55kW - výbava: holoauto

nacpat některé základní prvky moderní výbavy (zejména klimatizaci ;-)

Potřeboval bych zjistit, co všechno k tomu budu potřebovat (nejlépe vč. kat. č.) nebo alespoň kde se to dá zjistit.

Výchozí stav: v autě není nic kromě centrálu na klíč, ale ten pravděpodobně není origo.

Cílový stav: klimatronic, elektrická okna, centrál na dálku, alarm.

Předem díky za pomoc!

-evil-

PS: vím, že se tu klimatizace probírala mockrát, ale tuhle konkrétní odpověď se mi prostě nepodařilo najít...

PPS: reakce typu "prodej auto a kup vybavený" jsou mi k ničemu ;-)

ahoj, dodělával jsem taky plnou výbavu do 1,6/55kW, viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24773 a cena kolem 36tis komplet elektrika a manuální klima :)

jde všechno, je to chce mít čas, peníze a chuť :D

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Prodat a koupit si s lepší výbavou... leda že bys měl nějaký další auto se ktrým bys mohl jezdit, než bys dal tohle dohromady :)

Jinak komlet klimatizaci nabízel Cosby, případně Radekvv v bazaru. Vycházelo to nějak na 13t -+ byl to sice climatronic, ale když už budeš předělávat, tak proč ho nevzít rovnou.

Editováno: , autor: lukash
Vloženo (editace)
Prodat a koupit si s lepší výbavou... leda že bys měl nějaký další auto se ktrým bys mohl jezdit, než bys dal tohle dohromady :)

Jinak komlet klimatizaci nabízel Cosby, případně Radekvv v bazaru. Vycházelo to nějak na 13t -+ byl to sice climatronic, ale když už budeš předělávat, tak proč ho nevzít rovnou.

dá se to dělat krásně na etapy, takže dva tři víkendy stačí a auto je přes týden pojízdné :)

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

joo taky bych do ni chroupnul klimu ale 36 tis je uz pekna darda to bych pak uz radsi dosetril rovnou na 44 a dal si to namontovat new ve skodovce za den.

Takze tam mam jen "elektrickou klimu" -> otevru dvere soupnu klicek do spinacky otocim a zmacknu 4 knoflicky -> stahnu vsechna okna :specool:

Vloženo (editace)

Taky jsem nejakou dobu o tom uvazoval,ale 36 to uz je peknej ranec,alespon pro me :) ..to uz bych asi octu prodal a kupil 1.8 i s klimou ;):p

Editováno: , autor: Jeronymo
  • o 2 týdny později...
Vloženo
Pokud se neplatu, tak se tu komplet materiál pohyboval kolem 13t +- ... za 36t se s tím můžou frajeři jít vyfotit :)

RE: Komplet material ale na prestavbu z AC na Climatronic...

Vloženo
Pokud se neplatu, tak se tu komplet materiál pohyboval kolem 13t +- ... za 36t se s tím můžou frajeři jít vyfotit :)

RE: Komplet material ale na prestavbu z AC na Climatronic...

Vaša tu nekde rozepisoval potrebny material na prestavbu "z niceho na Climatronic" a vyslo to na nejakejch 17 T + -

Vloženo
těch 36tis mě vyšla el. výbava - kompletní elektrika (el. okna, centrál, pal PC, klima, el. zrcátka)

jako klimu za 36tis, to bych musel bejt solidní magor :smich:

tak to je jina panecku :D:) :) ...se mi hnedka zdalo ze 36 za klimu je nejak moc.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...