Jarda 3 Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Prosím o radu,včera jsem dělal oktuII, kde svítila diagnostika motoru při načtení závad jsem vyměnil klapku a smazal závady poté se rozsvítil na přístrojovce volant a přestaly jít stěrače! Stěrače pak záhadně začaly makat,ale servo nééééé ve visu je zmínka o kalibraci,poradí někdo!!!!Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 na rovně nastartuj,jeď kousek rovně,poté zastav,dej volat do jednoho rejdu,chvíli podrž,poté do druhého,chvíli podrž,dej do roviny a mělo by být OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 nebo z_kl.nastaven_.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Cosby Velká poklona!!!!Nemáš ještě radu .Ty stěrače se také kódují nebo nejdou,když jsem napojen na diagnostiku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Musíš si zavřít kapotu ,aby šly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 takových už bylo,co jim nešly stěrače a pak stačilo kouzlo---zavřít kapotu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak pánové tak jsem přijel z dovolené!!!!Ale ta kapota,to snad né Proto když už vzteky jsme vše odpojili a zavřely, začaly pracovat.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.