Květen 12, 200817 r Autor tak už nevím co se ještě stane ale moje SD karta s fotáku se nějak zasekla... a giga fotek se asi stratí....
Květen 13, 200817 r Autor Jak zasekla ? Jako ve fotaku ? Jo ve fotáku tak to by bylo jestě pohoda... mám velké kladivo .... .. něco se pojebalo na kartě no už se to řeší tak doufám ,že kladně...
Květen 13, 200817 r Autor A pan Amog .. opět v servisu.... ... tentokrát selhala vodné hadice... a nějaké drobnosti....
Květen 15, 200817 r Autor ty jo takle ta doura vypada dost hrozive :-) Jo jo ..tak hlavně ,že je vše o.k. No a zda půjde ta SD karta tak hodím i fotky toho deklu pod motor... co stabík v pohodě...?
Květen 15, 200817 r @garny - jj tesim se na dalsi fotky, stabik zda ze fakt pohoda :-) uvidime jeste az nekdy zase auto vic nalozim a poficim nekam po D1 nakou 130kou jestli neskrtne :-) @P2M - růžové boa je našeho psíka :-) přece jenom kožený sedačky s psíma drápkama nejdou k sobě :-) hadici prodřel větrák od chladiče, povolila sponka co držela hadici blíže k motoru :-(
Květen 15, 200817 r Děkuji za objasnění, psík se teda má, já myslel, že to máš do chladných nocí Tak to asi bylo zajímavý, co? To muselo dělat pěknej zvuk, kdyš se to potkalo, ne?
Květen 15, 200817 r jasne, jak se ochladi, zakuklim se do ruzovy deky s trasnema :-))) cece vubec nic jsem neslysel prave :-(
Květen 17, 200817 r Autor jasne, jak se ochladi, zakuklim se do ruzovy deky s trasnema :-)))cece vubec nic jsem neslysel prave :-( Jo to jo....
Květen 24, 200817 r Autor Pan Amog pár málo fotek s montáže ochraného plechového deklu pod motor ... vše pěkně na nýty do kastle a do nápravnice....
Květen 25, 200817 r Autor Pan Kocht přijel na servis... klima trubka K.O. Anějaké další drobnosti....
Květen 25, 200817 r Pan Kocht přijel na servis... klima trubka K.O. Anějaké další drobnosti.... no, zrovna ta nejhorší trubka, pěknej ježek v kleci, kde ji prorazil?
Květen 25, 200817 r Autor no, zrovna ta nejhorší trubka, pěknej ježek v kleci, kde ji prorazil? chladičová stěna ji prošoupala.....
Květen 27, 200817 r Autor Tak se u mně stavil jirbe na novej narazníček , ostřiky ... nová nádobka... plus montáž xenonů s dynamickou regulací a další drobnosti ...
Červen 1, 200817 r a panj jirbe se rozsoupnul hele to auto je vevnitr modry? a nova kamera v kufru koukame
Červen 1, 200817 r Autor a panj jirbe se rozsoupnul hele to auto je vevnitr modry? a nova kamera v kufru koukame Jojo dvoubarevné auto ... ale už to pěkně poupravil .. ve vnitř a tet i na venek ... stou barvou taky už poopravil ... už to je slušně nasláplé auto ... akorát jsem neudělal moc radost jirkovy když se dozvěděl přesné km auta ...
Červen 1, 200817 r Autor Jedno RS na servis.... rozvody.... atd... auto bylo dříve jednoho člena a ten ho prodal svému snámému i smím telefonam na servis...
Červen 1, 200817 r Autor Tady ještě z minulého týdne se škodahome v chabrech .... děkuji všem za přízen a podporu ... jinak sraz opět super ..počasí ,pokec auta vše jak má být a dokonce i pochvalu za občerstvení ... tentokrát to docela s rychlostí šlo ... sice nevím zda se povedlo ,že bylo méně lidí v restauraci a nebo už vím jak na ně ,každopádně to tentokrát šlo... Jinak pohár je za 7 top auto , a druhý 3 top motor .... díky
Červen 1, 200817 r Autor Tak ještě taky něco k mému autu ... po roce jsem na něm něco vylepšil ... hlavně co se týká motor a jeho výkonu ... bohužel se mi porouchala SD karta ve fotáku a nějaké foto se stavby je pase.... První serie fotek je nové turbo Jedná se o hybridní turbo stavěné na zakázku .. je použita příruba se série garet ale lopatky a celý kompresor se už zničeho jiného .... Dle info pana montéra stavitele je turbo odladěno na výkon 200 PS a krouták 500 NM , Tlak až 1.9 baru ......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.