sandwwich Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 jedno tdi turbo na opravu .... Fuu tak ten interier si radsej nemal fotit to je hnus. Tam keby som sado tak asi hodim kosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 jedno tdi turbo na opravu .... Fuu tak ten interier si radsej nemal fotit to je hnus. Tam keby som sado tak asi hodim kosu Jo to víš světlý introš to je pěklo... ale bud v klidu po opravě to šlo na čištění ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 jedno tdi turbo na opravu .... Fuu tak ten interier si radsej nemal fotit to je hnus. Tam keby som sado tak asi hodim kosu To autí jezdí na horách, takže i přes snahu to hlavně od podzimu do jara nejde ohlídat a tak se holt 1x ročně tepuje, pak je to jak nové. K Petrovi to šlo akorát před tím čístěním, teď je to zas voňavka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 To autí jezdí na horách, takže i přes snahu to hlavně od podzimu do jara nejde ohlídat a tak se holt 1x ročně tepuje, pak je to jak nové. K Petrovi to šlo akorát před tím čístěním, teď je to zas voňavka. přesně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 O2 1.9 TDi 4x4 .... Auto najeto 48 tisíc... jezdí stím jedna paní hodně slušně a turbo K.O. to je fakr neštěstí .. turba Na O2 se opravdu moc nepovedly ... už jsem nějaké dělal. ale ve 48 tisíc poprvé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 nové turbíčko ... auto zase cajk .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Spodem nebo vrchem?Kolik stálo nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Taky mne zajima kolik stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Spodem nebo vrchem?Kolik stálo nové? Ahoj vetšinou to dělám vrchem... a u 4x4 spodem ani náhodou ... Jinak nové tuším ,že 14 T ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 koukám, že ty turba u OII nejsou spíš na km, ale na stáří, jak jogurty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 koukám, že ty turba u OII nejsou spíš na km, ale na stáří, jak jogurty No každopádně síla... tet když je někdo třeba v chorvatsko nebo nikde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nazdar pane, tak odjezd se mi odsunul na sobotu,tak kdybys měl chvilku času,určitě bych tě s Fabií navštívil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nazdar pane,tak odjezd se mi odsunul na sobotu,tak kdybys měl chvilku času,určitě bych tě s Fabií navštívil. Jsem tet docela full ale když tak mi zítra cinkni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Jsem tet docela full ale když tak mi zítra cinkni... OK,tak to necháme až se vrátím.Bude toho asi víc.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 OK,tak to necháme až se vrátím.Bude toho asi víc.Dík O.K. zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Kamarád si koupil auto na blbnutí ... a ženský.... tak jsem se trochu povozil a udělal nějaké potřebné věci... docela fajn na léto ale jinak na mně trochu v autě málo místa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Kára za mega a víc a nemá origo parkovák za 11 t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Kamarád si koupil auto na blbnutí ... a ženský.... tak jsem se trochu povozil a udělal nějaké potřebné věci... docela fajn na léto ale jinak na mně trochu v autě málo místa... Kde já jen tohle auto viděl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Kára za mega a víc a nemá origo parkovák za 11 t. Proč myslíš ,že nejsou origo...?? to jsem ani nezjištoval... ty máš oči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Kde já jen tohle auto viděl??? U teba v garáži.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Bmw má zapuštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Bmw má zapuštěný no to jsou věci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak mi přijela jedna 02 tdi 4x4 na opravu po nehodě... blatníček ,chladiče , vana .. moc pěkná ... hned bych jí bral .... ale 1.9 tdi a pdf filtr není upně hej kombinace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Pokračování foto seriálu ... nové chladiče a blatník .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 a nakonec od klempíře a lakovny ... auto hotovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.