rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Máš na mysli bordel s fotky toho climatroniku jestli je někde máš, tak je sem dej, z odstrašujících případů se člověk nejvíc ponaučí sem tě uplně nepochopil..... tak jsme se do toho nějak zamotali oba. Asi takhle jsem to chtěl napsat: rád se podívám na fota, kde někdo něco nabastlil, je to docela inspirativní, čemu se vyhnout a do čeho nesklouznout. a to promiň za OT mělo být jen proto, že se tu bavíme o něčem jiném, než tu má asi být doufám, že už se chápeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Máš na mysli bordel s fotky toho climatroniku jestli je někde máš, tak je sem dej, z odstrašujících případů se člověk nejvíc ponaučí sem tě uplně nepochopil..... tak jsme se do toho nějak zamotali oba. Asi takhle jsem to chtěl napsat: rád se podívám na fota, kde někdo něco nabastlil, je to docela inspirativní, čemu se vyhnout a do čeho nesklouznout. a to promiň za OT mělo být jen proto, že se tu bavíme o něčem jiném, než tu má asi být doufám, že už se chápeme Jo už chápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tak jsem tu tentokrát mněl něco většího a také jinačí značku.... Tímto vozem jezdí v práci pan PALO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Servis opravuje i opravdu malé vozy..... tento musela přívést odtahovka.... jo já mu to říkal ,že ty čepy jsou už po smrti... a takle to pak dopadá.... To je ostrašující případ... ... stát se to ve větší rychlosti tak nevím jak by to dopadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 A další.... jinak práce na tomto vozu je vžy dost dramatická.... tak jako ,že na motoru se nedá nic udělat atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Oprava ventilu N75 oládání turba..... a nějaké drobnosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Tak se mi dostal do ruky zajímaví chladič vzduchu... ten první je origo octa a ten druhý ... je audi.... rozdíl co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Tak něco do sekce los bastlos... servisos .... takle montujou kluci ve škodovce tempomat.... chudáci tam nemaj ani izolačku... .. tak jsem to trochu vylepšil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) Montáž vyhřev sedaček do octy... auto... potřebný materiál... atd.. Editováno: 10. Listopad 2007, autor: garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Tak zase něco do sekce losss bastloss .. takle někdo montoval tempomat... lustrosforka stahovačky... hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Tak zase něco do sekce losss bastloss .. takle někdo montoval tempomat... lustrosforka stahovačky... hrůza... Garny, vidim blbě nebo to auto je zevnitř modry a zvenku bílý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 pokračování foto příběhu ..sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nejak se ti tam u vyhrevu pripletl muj moturek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 nejak se ti tam u vyhrevu pripletl muj moturek Jo jo už jsem to opravil................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak se tesim na fotky z podvozecku :-) jinak zatim jsem moc spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 tak se tesim na fotky z podvozecku :-) jinak zatim jsem moc spokojen tak to jsem rád.... foto asi dnes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak pochválím tu opět Garnyho v neděli mi klekla baterka po telefonické domluvě s Peťou domluveno vše až na ponbdělí auto jsem nutně nepotřeboval..tajže v pondělí koupil novou baterku a já jelikož byl v práci tak ke mě přijel až v 18:00 a za tmy jí vyměnil jsme mu chtěl trošku pomoct tak jsem aspoň svítil baterkou pak jsme pokecali a bylo to takže donážka až do domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak pochválím tu opět Garnyho v neděli mi klekla baterka po telefonické domluvě s Peťou domluveno vše až na ponbdělí auto jsem nutně nepotřeboval..tajže v pondělí koupil novou baterku a já jelikož byl v práci tak ke mě přijel až v 18:00 a za tmy jí vyměnil jsme mu chtěl trošku pomoct tak jsem aspoň svítil baterkou pak jsme pokecali a bylo to takže donážka až do domu jo jo jak jinak ...dle možností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak zase jedna pěkná octa .... výmněna podvozku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Další.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 koukám, že silenbloky na rameni KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 starý podvozek ... a new.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 koukám, že silenbloky na rameni KO ne není K.O. ... se ti jen zdá... když bylo rameno svěšeno uplně dolů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 koukám, že silenbloky na rameni KO ne není K.O. ... se ti jen zdá... když bylo rameno svěšeno uplně dolů.... to to se omlouvám a beru zpět, ta guma se mi jevila jako vydrbaná teda podvozek nevypadá vůbec marně a už vim, proč je ta stropnice z jinech fotek tak umazaná, je to super podložka na lehání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 zadní náprava old tlumič K.O. olej všude... hold HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.