Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chlapi, mám dotaz, nenašel by se nějaký dobrý kolektiv, či servis, který by kvalitně vyčistil turbo na Octavii, 1,8 4X4, benzín, r.v. 2001? Díky, za jakékoliv podněty.

:help:

možná by pomohlo - odkud jsi?

jedu na dovču tak sms 737784758

Zdravím chlapi, mám dotaz, nenašel by se nějaký dobrý kolektiv, či servis, který by kvalitně vyčistil turbo na Octavii, 1,8 4X4, benzín, r.v. 2001? Díky, za jakékoliv podněty.

Na benzinu jsem jeste o cisteni turba neslysel....

preco, aj ja chcem vycistit na 1.8T ale svojpomocne.

...a důvod?????

preco, aj ja chcem vycistit na 1.8T ale svojpomocne.

To by me fakt zajimalo :kuk:

• Autor

promiňte, zapoměl jsem okolí Ostravy. K turbu - rozebrat, vyčistit, potřebuji, neboť to při záběru zatáhne, padne a znovu zatáhne. Jde to znát, navíc to žere trošku olej. podle mého úsudku, jsou lopatky zanesené, má to nejto 250.000.

promiňte, zapoměl jsem okolí Ostravy. K turbu - rozebrat, vyčistit, potřebuji, neboť to při záběru zatáhne, padne a znovu zatáhne. Jde to znát, navíc to žere trošku olej. podle mého úsudku, jsou lopatky zanesené, má to nejto 250.000.

No ja s TDipowerem jsem z okoli Ostravy resp. Havirov ale specializujeme se na diesly.A fakt nevim jestli mas problem se zanesenym turbem nebo je problem spise v regulaci turba.Nejaky ventil???Tohle ti musi poradit nekdo kdo dela s benalama.

U 1.8T naklápěcí lopatky nejsou je tam obtok. ;)

Upraveno od Fantik

Navíc bych chtěl vědět, čím by se ty lopatky, i kdyby tam byly, mohly u benzínu zanést. To je nesmysl!

No ja s TDipowerem jsem z okoli Ostravy resp. Havirov ale specializujeme se na diesly.A fakt nevim jestli mas problem se zanesenym turbem nebo je problem spise v regulaci turba.Nejaky ventil???Tohle ti musi poradit nekdo kdo dela s benalama.

A co když mi uchcává olej s intercoleru na 1.9 tdi 81kw.Dá se stím něco dělat.Jsem z Karviné.

Navíc bych chtěl vědět, čím by se ty lopatky, i kdyby tam byly, mohly u benzínu zanést. To je nesmysl!

tak to ja neviem cim, asi niakymi necistotami vo vyfukovych plynoch. Auto ma teras okolo 200 000km a zda sa mi ze turbo taha ovela neskor ako zo zaciatku a ze uz tam celkovo nieje taky vykon ako byval. A taka mensia repasia nezaskodi, aspon budem mat lepsi pocit ze ho mam v poriadku, lebo to svoje som este rozobrane nazivo nevidel :)

Foto 1.8T

post-474-1182807068_thumb.jpg

A co když mi uchcává olej s intercoleru na 1.9 tdi 81kw.Dá se stím něco dělat.Jsem z Karviné.

Tak to ti asi odchazi turbo do vecnych lovist.Zere ti ti olej???No jinak Havirov delame diesly.Tak klidne dojet kouknem na to.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.