Přejít na obsah

Fabie VAG ukazuje chybu 00301

martkawa

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
Ahoj lidi,

potřebuju poradit,na fábce mi svítí kontrolka ABS a ASR.Když to hodim na počítač,tak mi to ukáže chybu

00301/zpětná pumpa ABS(V39) 35-00.Máte s tim někdo zkušenost,kde se přesně nachází a jsestli stačí vyměnit pouze tu pumpu??

Předem dík

daj si pri pripojenom pocitaci akcne cleny a skontroluj ci ti ide cerpadlo ABS ak nie skontroluj spinac brzdovy.Mal som podobny problem ani v znackovom servise si s tym nevedeli rady.Pre istotu kontakt dialmalcov@gmail.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidi,

potřebuju poradit,na fábce mi svítí kontrolka ABS a ASR.Když to hodim na počítač,tak mi to ukáže chybu

00301/zpětná pumpa ABS(V39) 35-00.Máte s tim někdo zkušenost,kde se přesně nachází a jsestli stačí vyměnit pouze tu pumpu??

Předem dík

neni to :zpetna pumpa ale chyba 00301 je cerpadlo ABS,pravdepodobne je chyba v spinaci brzdovych svetiel ten dava prvy signal pri brzdeni.ak po pripojeni na VAG a skontrolovani AKCNYCH CLENOV sa cerpadlo neozve vrcanim tak je vadny spinac brzdovych svetiel opalene kontakty , staci rozobrat a prcistit,ak cerpadlo zavrci cudnym zvukom su vadne tesniace gumicky ktore nezozenies len ked v Mexicu , tam sa totiz jednotky ABS vyrabaju.Az ani to nepomoze kontakt dialmalcov@gmail.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...