martkawa Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Ahoj lidi, potřebuju poradit,na fábce mi svítí kontrolka ABS a ASR.Když to hodim na počítač,tak mi to ukáže chybu 00301/zpětná pumpa ABS(V39) 35-00.Máte s tim někdo zkušenost,kde se přesně nachází a jsestli stačí vyměnit pouze tu pumpu?? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 asi ta pumpa....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Ahoj lidi,potřebuju poradit,na fábce mi svítí kontrolka ABS a ASR.Když to hodim na počítač,tak mi to ukáže chybu 00301/zpětná pumpa ABS(V39) 35-00.Máte s tim někdo zkušenost,kde se přesně nachází a jsestli stačí vyměnit pouze tu pumpu?? Předem dík daj si pri pripojenom pocitaci akcne cleny a skontroluj ci ti ide cerpadlo ABS ak nie skontroluj spinac brzdovy.Mal som podobny problem ani v znackovom servise si s tym nevedeli rady.Pre istotu kontakt dialmalcov@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Ahoj lidi, potřebuju poradit,na fábce mi svítí kontrolka ABS a ASR.Když to hodim na počítač,tak mi to ukáže chybu 00301/zpětná pumpa ABS(V39) 35-00.Máte s tim někdo zkušenost,kde se přesně nachází a jsestli stačí vyměnit pouze tu pumpu?? Předem dík neni to :zpetna pumpa ale chyba 00301 je cerpadlo ABS,pravdepodobne je chyba v spinaci brzdovych svetiel ten dava prvy signal pri brzdeni.ak po pripojeni na VAG a skontrolovani AKCNYCH CLENOV sa cerpadlo neozve vrcanim tak je vadny spinac brzdovych svetiel opalene kontakty , staci rozobrat a prcistit,ak cerpadlo zavrci cudnym zvukom su vadne tesniace gumicky ktore nezozenies len ked v Mexicu , tam sa totiz jednotky ABS vyrabaju.Az ani to nepomoze kontakt dialmalcov@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.