Kani Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 mam problem, menil jsem parkovacku a zarovka mi zustala ve svetle, nicemu to nevadi, ale vadi to me. hadam dobre, ze kdyz chci sundat svetlo abych zarovku vyklepal, tak musim sundat narazniík? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Neni jenoduchsie pouzit nejaku dlhu technicku pinzetu s magnetom na konci ako odmontovavat cele svetlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 ne neni. to nejde. ja sme parkovacky menil viz vlakno svetlomety. . parkovacky jsou tam dost na tesno a chce to je nejdive uvolnit nejakym pripravkem, pak jdou vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbakan Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ba co vic, ceka te jeste sundani podbehu, protoze pod nima jsou jeste dva srouby od narazniku. Prijemnou zabavu, je to docela piplacka. :-( Bacha na konektor od praveho svetla, je tam dost malo mista na ruku. Az budes sundavat naraznik nezapomen na cidlo teplomeru, ktere je u leve mlhovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 asi to tam necham do doby nez budu nandavat mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak pánové, dnes jsem dával Romču do servisu na výměnu prasklých parkovacích předních světel. Nesvítila ani jedna. Opraveno bez sundání nárazníku, ale zacvakal jsem 461 Kč. Tak příště to snad vytrhám sám, za ty prachy je to hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Akoto ze ti obe praskli!? To je divne... A ako to davali von? Mali nejaky specialni pripravek? Alebo len sroubovak a ruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Praskla jedna, ale měl jsem tam bílou LED diodu, a náhradní nebyla, tak museli měnit obě. Jak to vyndali nevím, ale prý to šlo rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 vyndat zarovka jde rukou, ale ja mam zarovku zapadlo ve svetle a tu uz jen tak nevyndam, ani nahodou bych kuli vymene zarovky nejel do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 vyndat zarovka jde rukou, ale ja mam zarovku zapadlo ve svetle a tu uz jen tak nevyndam, ani nahodou bych kuli vymene zarovky nejel do servisu to bohuzel budes muset. Precti si navot pisou tam, ze nektery zarovky nelze menit svepomoci. Ale myslim ,ze asi myslelj ty parkovacky a ty s trochou sikovnosti jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Vsetko ide svojpomocne...hlavne taketo prkotiny. Ak je chlap trosku sikovny (co myslim ze na tomto fore je 99,9% ludi), tak to ide. Take tie blaboly su pisane skor pre osoby menej zrucne alebo pre tych, ktori nevedia o aute viac ako ze sa im paci farba. Inak by tam asi nebolo v manualy napisane a znazornene ze ako sa menia ale iba poznamka...tieto ziarovky vymente zasadne len v servise. Editováno: 9. Srpen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Vsetko ide svojpomocne...hlavne taketo prkotiny. Ak je chlap trosku sikovny (co myslim ze na tomto fore je 99,9% ludi), tak to ide. Take tie blaboly su pisane skor pre osoby menej zrucne alebo pre tych, ktori nevedia o aute viac ako ze sa im paci farba. Inak by tam asi nebolo v manualy napisane a znazornene ze ako sa menia ale iba poznamka...tieto ziarovky vymente zasadne len v servise. mno podla mna j e to skor o tom ze kazda z prkotin je pripevnena nejakym sroubou so specialnou . rozumej nie stadartnou hlavickou . alebo na rozpojenie akehosi komponentu potrebujes specialny pripravok .. preto chod do servisu .. ked si zpzeniespripravok sprav si sam .. ak si nezosenies . musis byt sikula aby si nieco neposkodil ... ale je to k vztejku , ked som menil tu krabicu okolo neorigo radia tak som potreboval specialnu nasadku na sroubovak kt. so prave nemal a ked so potereboval pripojit kabel do pouistkovej skrine .. tiez to neslo jednoducho treba na to specialny nastroj . alebo kopec sikovnosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 jj na tom neco je. v rumikovy je uz skoro vsechno na hvezdicky a ty nejsou bezne k sehnani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 jj na tom neco je. v rumikovy je uz skoro vsechno na hvezdicky a ty nejsou bezne k sehnani. hvězdička - Torx - koupíš všude jinak ohledně tý žárovičky ve světle co zapadla - vysavač a hadička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 hvězdička - Torx - koupíš všudejinak ohledně tý žárovičky ve světle co zapadla - vysavač a hadička vysavac takova vec a me to nenapadlo, dik za radu, zarovka uz je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 jj na tom neco je. v rumikovy je uz skoro vsechno na hvezdicky a ty nejsou bezne k sehnani. hvězdička - Torx - koupíš všude mysleno, ze v naradi v garazi, jeste bezne neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stonik Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No nejlepsi udelatko na parkovacky je hacek na sundani poklic, aspon se mi to povedlo pokazde, a kdyz to clovek dela, tak staci jednou a hle grif je na svete a jedna zarovka cca 2 vteriny a je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 když ted pročítám toto téma stalo se mi to taky, vyndal jsem ji hadičkou, strčil ji do světla a pusou přisál , na 15 pokus byla venku , ted když měním parkovačku modlím se aby se to nestalo znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexton Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Prosimta a ako sa to da vymenit ta parkovacka v tom svetle ja tam ani ruku nemozem pichnut do toho maleho otvoru mali to trosku premyslet asi inac skodovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ja som tahal za kable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Tak to je taky moznost. Ale jen aby ti ty kabely nezustaly v ruce. Uz jednou se mi to stalo a je to dost nemile kdyz nemas pripravek na napichnuti dratu do konektoru Editováno: 11. Březen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewin1 Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Ahoj, no ja mam podobny problem prestala mi ist lava parkovaca na romstriku a nevem si rady sko ju vymenit uz by som aj obe bo mam xenony a chcem dat LEDky. Tak prosim poradte tie parkovacky sa aj otacaju nejakym smerom a potom povolia ci iba tahata poradne ci ako teda??? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Jen tahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Furt se tu řešila obrysovka ale mě by fakt zajímalo, jak se dají vyndat přední světla? Může se tu někdo rozepsat popřípadě dát nějaké foto? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 jednoduchy jak facka. musis sundat naraznik (to zase musis povolit podbeh tak do pulky, odklopit a odsroubovat pak naraznik) dale sundat masku drzi ji 2 kolicky a 2 torxy, pak vem nejakej pasek nebo neco takoveho protahni to mrizkou a vyskubni ji. ale demontaz musis provest nejdriv masku a pak naraznik. svetlo je uchycene 3mi srouby (zezhora, zleva a zprava) tot vse brnkacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.