luckymann Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Možná hloupý dotaz - ale má tohle cenu absolvovat? Zajímaly by mě vaše názory... LETNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA VOZŮ ŠKODA - odkaz na web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 (editace) Tak to jsem se zasmál.Těch vrácenejch 99 kaček je mazec. Jinak myslím,že to cenu memá.Spíš to vidím na to,že si autorizáky chtějí nahnat trochu kšeftíků. Pane,máte před dovolenou,možná by bylo dobré si nechat udělat to a to,ale vlastně ještě vyděláte.My Vám vrátíme těch 99 korun. Editováno: 26. Červen 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Na jednu stranu máš pravdu - samozřejmě záleží na přístupu servisu... Ale fakt je, že kromě seřízení světel a zkoušky brzd na zkušebně si dolít kapalinu do ostřikovačů a zkontrolovat lékarničku můžu sám doma. Na druhou stranu, pokud je servis solidní a přijdou na nějakou závadu - budeš mít o starost míň až vyjedeš za hranice... Chtěl jsem jenom znát další názor Tak to jsem se zasmál.Těch vrácenejch 99 kaček je mazec.Jinak myslím,že to cenu memá.Spíš to vidím na to,že si autorizáky chtějí nahnat trochu kšeftíků. Pane,máte před dovolenou,možná by bylo dobré si nechat udělat to a to,ale vlastně ještě vyděláte.My Vám vrátíme těch 99 korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Je to jak říkáš,záleží na servisu a v lidech,já mám bohužel zušenosti s autorizovanými servisy jen hořké. A v těchto letních kontrolách a myslím,že jich v průběhu roku dělají víc,vidím jenom šikovný marketingový tah. Slabší povahy se nechají nabulíkovat a utratí zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Je to k nicemu. Na prohlidky jezdim stejne, tak na co stracet cas dalsi prohlidkou. Musel bych si vzit volno z prace, takze by to bylo za mnohem vic nez 99,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Me by stejne zajimalo, jestli vubec neco kontroluji. Nekdy, kdyz vidim, jaky maji v tech servisech pristup k praci, tak mam pocit, ze tam jen daji do auta ten papir s odfajfkovanymi ukony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 to nebude prehliadka za 99, je tam dodatok ze v pripade zistenia zavady a naslednaj opravy ktora prekroci 1000 bude vratene spominanych 99. cize 1000-99=901. prehliadka bude minimalne za 901 lebo ako na potvoru zistia nejaky problem a technik ubezpeci zakaznika ze prisiel v pravy cas a vcas sa im podarilo zachytit zavadu ))) huraaaaaaaaaaaa do servisu a chystat chechtaky zase budu sklbat ludi ved aj majitel servisu potrebuje domov na zahradu bazen v tych horucavach )))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Já jezdím pravidelně na jarní a podzimní prohlídky do autorizovanýho servisu a osobně si nemyslím, že je to k ničemu. Auto prohlídnou a já mám pak klid. Jinak jsem ve "svém" autorizovaným servisu max. spokojen-přístup techniků, mechaniků, při čekání káva nebo čaj.....a za tu dobu co tam pravidelně jezdím mě u znají i jménem a kdykoliv zavolám, tak není problém abych mohl přijet...je to jen o slušnosti a přístupu lidí....ale uznávám, že jinde to může být úplně opak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ked som bol na jarnej prehliadke s Feliciou, zistili mi hrdzave prave predne dvere. To bolo vidiet z 20 metrov AK chodis pravidelne, tak to nema vyznam. Iba ak potrebujes nastavit svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Já jezdím pravidelně na jarní a podzimní prohlídky do autorizovanýho servisu a osobně si nemyslím, že je to k ničemu. Auto prohlídnou a já mám pak klid. Jinak jsem ve "svém" autorizovaným servisu max. spokojen-přístup techniků, mechaniků, při čekání káva nebo čaj.....a za tu dobu co tam pravidelně jezdím mě u znají i jménem a kdykoliv zavolám, tak není problém abych mohl přijet...je to jen o slušnosti a přístupu lidí....ale uznávám, že jinde to může být úplně opak. tak to mas super ze maju takyto pristup takto by som si to predstavoval, lenze ako si pisal niekde to moze byt inak a ja som prave mal tu negativnu skusenost a este ked k tomu vyvalis 10 litrov zbytocne. peto nemam dovedu k origo servisu este sa nenasiel taky ktory by bol skusny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.