Urbo Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Ahoj. Vím, že se dají dát stejný podvozky na Golfa IV a Octavii. Alespoň některý. Ale zajímalo by mě, co si myslíte o sníženejch pružinách (-30mm) z Golfa IV 1.8.T třídvéř na Octavii 1.9TDi Combi 66kw, ALH, 2003. Známej koupil na golfa podvozek a prodává pružiny, který já chci stejně kupovat. Tvrdí, že mi tam půjdou bez problému, ale já si tim nejsem vůbec jsitej. Může mi to někdo s potvrdit, nebo vyvrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 půjdou,ale jak to bude vypadat nevím,ale nápravy má golf IV a Octa naprosto shodné,to se ale může lišit v tvrdosti pružin kvůli váze káry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jasně. Já mam právě strach, aby si to moc nesedlo. Páč naftová okta v kombiku určitě váží víc, než benzínovej třídvéřovej golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 to nemusí být docela pravda.Poud je golf z nějaké sport edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 to nemusí být docela pravda.Poud je golf z nějaké sport edice Nazdárek souhlasím s Cosbym akorát ,když já kupoval pružiny na octu tak jsem vybral přímo na TDI zn. pružin eibach tam je větší nostnost jsou na předku do 1000kg a mám pocit že aspoň u sedana jsou zadní pružiny u origo auta buď delší a nebo tvrtší protože u kamaráda ,který má octu 1.6 a daly jsme tam origo snížený pružiny -30mm na obou nápravách tak zadek seděl víc než předek tekže záleží jestli ty pružiny budou z TDI nebo z benzína toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Urcite ma Cosby recht.Myslim, ze Golf 1,8T bude mit odhaduju tak kolem 1200kg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Dík kluci. Myslel jsem si to, tak to mam aspon z vice zdroju. A s pruzinama eibach spokojenost? Taky o nich uvazuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Jedině eibach jsem snima maximálně spokojenej mám je už na druhým autě a super cult of skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.