AtomTS Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ahoj, mam O1 TDi 81kW pred tim, nez vymenim cidlo chladici kapaliny bych se vas pro jistotu zeptal. Mam zavadu 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2), 30-10 Preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky. Jinak Kdyz napichnu auto na vag a sleduji teplotu tak je vse v poho a teplota ukazuje normalne,auto je za 10 min na 87 stupnich, ale ukazatel si dela co chce,chvili v poradku, za chvili spadne,nekdy se ustali tak na 70 stupnich a proste ukazuje nesmysly. Setkali jste se s tim? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ahoj, mam O1 TDi 81kW pred tim, nez vymenim cidlo chladici kapaliny bych se vas pro jistotu zeptal. Mam zavadu 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2), 30-10 Preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky. Jinak Kdyz napichnu auto na vag a sleduji teplotu tak je vse v poho a teplota ukazuje normalne,auto je za 10 min na 87 stupnich, ale ukazatel si dela co chce,chvili v poradku, za chvili spadne,nekdy se ustali tak na 70 stupnich a proste ukazuje nesmysly. Setkali jste se s tim? Diky. Pravdepodobne cidlo, mne robilo to iste, rucicka po chvile jazdy vybehla na 90 stupnov a potom uplne klesla, za chvilu zase hore a zase dole. Vymenit cidlo bude to prave. Mne to pomohlo. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) přesně, je to určitě čidlo, mně při studeném motoru vyskočily otáčky motoru na 1200ot a pak zase spadlyna volnoběžné. To se stalo asi 3x než se auto trochu zahřálo. Výměnou vše skončilo. Jinak to čidlo je zdvojené - dává informace ručičce v přístrojovce, tak i řídící jednotce. Editováno: 29. Červen 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Určite to delá to čidlo.U mne to bylo stejný a po výměne funguje o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 vyměnit čidlo ... u mně po výměně OK kolik jste za něj chlapi dali? já ho pořídil v origoš škoda servisu a zřejmě to byla chybka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magero Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 vyměnit čidlo ... u mně po výměně OKkolik jste za něj chlapi dali? já ho pořídil v origoš škoda servisu a zřejmě to byla chybka ... Mne ho menili tiez v servise BOSCH, a stalo ma to aj s tesnenim 610 Sk cca 500 KC. Trochu mi zamrzol usmev ale co .. Nabuduce si ho kupim sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.