Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mam O1 TDi 81kW

pred tim, nez vymenim cidlo chladici kapaliny bych se vas pro jistotu zeptal. Mam zavadu 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2), 30-10 Preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky. Jinak Kdyz napichnu auto na vag a sleduji teplotu tak je vse v poho a teplota ukazuje normalne,auto je za 10 min na 87 stupnich, ale ukazatel si dela co chce,chvili v poradku, za chvili spadne,nekdy se ustali tak na 70 stupnich a proste ukazuje nesmysly. Setkali jste se s tim? Diky.

Vloženo
Ahoj,

mam O1 TDi 81kW

pred tim, nez vymenim cidlo chladici kapaliny bych se vas pro jistotu zeptal. Mam zavadu 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2), 30-10 Preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky. Jinak Kdyz napichnu auto na vag a sleduji teplotu tak je vse v poho a teplota ukazuje normalne,auto je za 10 min na 87 stupnich, ale ukazatel si dela co chce,chvili v poradku, za chvili spadne,nekdy se ustali tak na 70 stupnich a proste ukazuje nesmysly. Setkali jste se s tim? Diky.

Pravdepodobne cidlo, mne robilo to iste, rucicka po chvile jazdy vybehla na 90 stupnov a potom uplne klesla, za chvilu zase hore a zase dole. Vymenit cidlo bude to prave. Mne to pomohlo. -_-

Cus

Vloženo (editace)

přesně, je to určitě čidlo, mně při studeném motoru vyskočily otáčky motoru na 1200ot a pak zase spadlyna volnoběžné. To se stalo asi 3x než se auto trochu zahřálo. Výměnou vše skončilo. Jinak to čidlo je zdvojené - dává informace ručičce v přístrojovce, tak i řídící jednotce. ;)

Editováno: , autor: quicksilver
Vloženo
vyměnit čidlo ... u mně po výměně OK

kolik jste za něj chlapi dali?

já ho pořídil v origoš škoda servisu a zřejmě to byla chybka ...

Mne ho menili tiez v servise BOSCH, a stalo ma to aj s tesnenim 610 Sk cca 500 KC.

Trochu mi zamrzol usmev ale co .. Nabuduce si ho kupim sam.

:aggressive:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...