Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jizni Cechy okoli Tabora ... strasnej masakr ... tolik hub uz dlouuuuho nepamatuju ;)

Jj, mame chatu kousek od Kamenice nad Lipou a v lese je toho fakt jak nastláno :)

Dnesni''nucena''pul hodinova prochazka do blizkeho lesiku :)

post-4984-1189362254_thumb.jpg

post-4984-1189362284_thumb.jpg

post-4984-1189362334_thumb.jpg

post-4984-1189362356_thumb.jpg

post-4984-1189362369_thumb.jpg

ŠKODA, FOCENO JEN MOBILEM A UŽ NEBYLO NEJVÍCE SVĚTLA. A TA DRUHÁ FOTKA VÍCEMÉNĚ JEN OBRASY UŽ SKORO VE TMĚ V KUFRU AUTA.

Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne :feve: ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno ;) a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa :help:

post-1940-1189616398_thumb.jpg

Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne :feve: ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno ;) a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa :help:

joooo...hříbku už mam sice plný zuby,ale smažené žampíky bych si s brambůrkem a tatarkou dal... -_-

joooo...hříbku už mam sice plný zuby,ale smažené žampíky bych si s brambůrkem a tatarkou dal... -_-

ja uz mel z zampionu snad vsecko,dokonce i nejakou pomazanku ,ale tohle sem zatim nezkousel, vsecky uz jsou narezane,tak jak bude zase dalsi varka zkusim to :palec2: a kdyz ne tak to budu prodavat u cesty :smich:

ja uz mel z zampionu snad vsecko,dokonce i nejakou pomazanku ,ale tohle sem zatim nezkousel, vsecky uz jsou narezane,tak jak bude zase dalsi varka zkusim to :palec2: a kdyz ne tak to budu prodavat u cesty :smich:

urcite to zkus...oblasi to jako rizecek pekne ve strouhance... mrskni s tim na panev ..aaa ..dostal jsem chut vcelku :))

At se dilo podari .) -_-

urcite to zkus...oblasi to jako rizecek pekne ve strouhance... mrskni s tim na panev ..aaa ..dostal jsem chut vcelku :))

At se dilo podari .) -_-

diky, urcite to zkusim. Ta pomazanka fakt nebyla moc dobra,tohle mi zpravi chut na zampiony :)

vcera Kokořínsko hodina v lese 2 velké kose...:-)

vzorek

Pekne slipy tome :D

vzorek

Tomu se rika radost z hub:)) -_- ,pekny taliře ...

PS to Hany-- kam to koukas??? ;)

Provokatere ;)

Ja se tesim na Jindrichohradecko, ale zadna pozitivni hlaska jeste neprisla :(

Provokatere ;)

Ja se tesim na Jindrichohradecko, ale zadna pozitivni hlaska jeste neprisla :(

Rekl bych to takhle..... Prselo vsude ,,takze houby budou taky vsude :)) mysleno v lesich a tak... ne aby to nekdo vzal vazne a sel nekde na sidliste obhlizet křočky:)

to byl takovy nejapny zerticek ,pokud se nekoho dotk omlouvam se -_-;)

Pekne slipy tome :D

ser na slipy :D

Tak už to začalo. Kolem 9 křížů jsou jich plny lesy. :palec2:

Hmm tak jsem tuhle neděli neodolal a po několika letech se vydal do lesa na houby cestou do lesa jsem uviděl na silnici dědu 2plné kýble hub znělo to dobře. Tak se vydám do lesa s kýblem a hledám po 2hodinách jsem našel jednu velkou houbu a 8malejch :feve::wallbash: :wallbash: :wallbash: Ale jinak procházka to byla hezká to zase jo

NO COMMENTpost-737-1190108011_thumb.jpgpost-737-1190108144_thumb.jpg

NO COMMENTpost-737-1190108011_thumb.jpgpost-737-1190108144_thumb.jpg

Ty voe ty mě chceš nasrat lol:feve:

ZA 2 hodinky v lese...

ZA 2 hodinky v lese...

V jaké oblasti se dá najít takový poklad??? :)

Rostou jako z vody.... :) Ikdyz me to moc nebere,asi o vikendu vyrazim nekde do hor:)

ZA 2 hodinky v lese...

V jaké oblasti se dá najít takový poklad??? :)

je to na Plzeňsku...okres Plzeň sever....

Mohu potvrdit, že na Plzeňsku je masakr, sever nebo jih. V mém případě jih... Hub jak nasr....o.....

Už mi lezou i z uší :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.