Září 8, 200718 r Jizni Cechy okoli Tabora ... strasnej masakr ... tolik hub uz dlouuuuho nepamatuju Jj, mame chatu kousek od Kamenice nad Lipou a v lese je toho fakt jak nastláno
Září 9, 200717 r ŠKODA, FOCENO JEN MOBILEM A UŽ NEBYLO NEJVÍCE SVĚTLA. A TA DRUHÁ FOTKA VÍCEMÉNĚ JEN OBRASY UŽ SKORO VE TMĚ V KUFRU AUTA.
Září 12, 200717 r Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa
Září 12, 200717 r Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa joooo...hříbku už mam sice plný zuby,ale smažené žampíky bych si s brambůrkem a tatarkou dal...
Září 12, 200717 r Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa joooo...hříbku už mam sice plný zuby,ale smažené žampíky bych si s brambůrkem a tatarkou dal... ja uz mel z zampionu snad vsecko,dokonce i nejakou pomazanku ,ale tohle sem zatim nezkousel, vsecky uz jsou narezane,tak jak bude zase dalsi varka zkusim to a kdyz ne tak to budu prodavat u cesty
Září 12, 200717 r Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa joooo...hříbku už mam sice plný zuby,ale smažené žampíky bych si s brambůrkem a tatarkou dal... ja uz mel z zampionu snad vsecko,dokonce i nejakou pomazanku ,ale tohle sem zatim nezkousel, vsecky uz jsou narezane,tak jak bude zase dalsi varka zkusim to a kdyz ne tak to budu prodavat u cesty urcite to zkus...oblasi to jako rizecek pekne ve strouhance... mrskni s tim na panev ..aaa ..dostal jsem chut vcelku ) At se dilo podari .)
Září 12, 200717 r Mate radi zampiony?Ja teda po tomto roce uz ne ani sem nemusel jit do lesa na toz z baraku a na zahrade nam narostlo tohlecto vsechno a to sem byl v pondeli sbirat a uz zase plna misa joooo...hříbku už mam sice plný zuby,ale smažené žampíky bych si s brambůrkem a tatarkou dal... ja uz mel z zampionu snad vsecko,dokonce i nejakou pomazanku ,ale tohle sem zatim nezkousel, vsecky uz jsou narezane,tak jak bude zase dalsi varka zkusim to a kdyz ne tak to budu prodavat u cesty urcite to zkus...oblasi to jako rizecek pekne ve strouhance... mrskni s tim na panev ..aaa ..dostal jsem chut vcelku ) At se dilo podari .) diky, urcite to zkusim. Ta pomazanka fakt nebyla moc dobra,tohle mi zpravi chut na zampiony
Září 13, 200717 r vzorek Tomu se rika radost z hub:)) ,pekny taliře ... PS to Hany-- kam to koukas???
Září 13, 200717 r Provokatere Ja se tesim na Jindrichohradecko, ale zadna pozitivni hlaska jeste neprisla
Září 13, 200717 r Provokatere Ja se tesim na Jindrichohradecko, ale zadna pozitivni hlaska jeste neprisla Rekl bych to takhle..... Prselo vsude ,,takze houby budou taky vsude ) mysleno v lesich a tak... ne aby to nekdo vzal vazne a sel nekde na sidliste obhlizet křočky:) to byl takovy nejapny zerticek ,pokud se nekoho dotk omlouvam se
Září 17, 200717 r Hmm tak jsem tuhle neděli neodolal a po několika letech se vydal do lesa na houby cestou do lesa jsem uviděl na silnici dědu 2plné kýble hub znělo to dobře. Tak se vydám do lesa s kýblem a hledám po 2hodinách jsem našel jednu velkou houbu a 8malejch :wallbash: Ale jinak procházka to byla hezká to zase jo
Září 18, 200717 r ZA 2 hodinky v lese... V jaké oblasti se dá najít takový poklad??? je to na Plzeňsku...okres Plzeň sever....
Září 18, 200717 r Mohu potvrdit, že na Plzeňsku je masakr, sever nebo jih. V mém případě jih... Hub jak nasr....o.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.