Přejít na obsah

chvenie radiacej paky POMOC ! ! ! ! !

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Caute ,mam taky problem vcera som som si vsimol chvenie radiacej paky mal som v 3 prevodovom stupni a brzdil som a teraz neviem presne ci som mal stlacenu spojku ale vsimol som si ked som drzal paku tak som citil chvenie (alebo proste ako sa mi tocia kolieska v prevodovke) :feve: mam nieco s prevodovkou?? diki

Editováno: , autor: Reso
Vloženo
Caute ,mam taky problem vcera som som si vsimol chvenie radiacej paky mal som v 3 prevodovom stupni a brzdil som a teraz neviem presne ci som mal stlacenu spojku ale vsimol som si ked som drzal paku tak som citil chvenie (alebo proste ako sa mi tocia kolieska v prevodovke) :feve: mam nieco s prevodovkou?? diki

No podle mě ale tohle patří do interiéru........ne?

Vloženo
mne sa chveje troska ale len na dotyk pri kazdom rychlostnom stupni.......

bol som sa dnes previes aj umna je to tak len na dotyk :)

Vloženo

Ale názov si tomu Reso dal jak keby ti neštartovalo auto a ty si HNEĎ potreboval odísť alebo ako keby Ti niekto umieral a nebolo by toho čo by v okoli mal Bčkovú skupinu....

Ale k tomu chveniu..vieš, z riadiacej páky na prevodovku vedú dva bowdeny s tuším tvrdým lankom a jedno sa pohybuje keď posúvaš riadiacu páku dopredu a do zadu a druhé sa pohybuje keď posúvaš riadiacou pákou do prava a do lava to znamená že riadiaca páka je mechanicky týmito bowdenmi spojená s prevodovkou a motorom ktorý ako si si možno všimol keď si mal naštartované a mal si otvorenú kapotu sa trasie a vibruje....

Vloženo
stlum tu seriovou muziku ....

Kodemi ty nemas ani tu seriovu muziku :)ved nemas ani 17 r. ja seriovu muziku nemam takze kodemi 1:0 premna :p

Vloženo
Ale názov si tomu Reso dal jak keby ti neštartovalo auto a ty si HNEĎ potreboval odísť alebo ako keby Ti niekto umieral a nebolo by toho čo by v okoli mal Bčkovú skupinu....

Ale k tomu chveniu..vieš, z riadiacej páky na prevodovku vedú dva bowdeny s tuším tvrdým lankom a jedno sa pohybuje keď posúvaš riadiacu páku dopredu a do zadu a druhé sa pohybuje keď posúvaš riadiacou pákou do prava a do lava to znamená že riadiaca páka je mechanicky týmito bowdenmi spojená s prevodovkou a motorom ktorý ako si si možno všimol keď si mal naštartované a mal si otvorenú kapotu sa trasie a vibruje....

Profor som rad ze si mi odpovedal :) ale strasne ma sere tvoja arogantnost ! nikto nieje taky dokonaly ako ty :) Dakujem za odpovede problem je vyrieseny ! Prosim vymazat ! PS: profor stacilo napisat je to v pohode robi to kazdemu a bol by pokoj :) este raz diki

Vloženo
nemyslím že som arogantný, zas sa neurážaj ako dakedy.

Chcel som len aby si to vedel ako to je...

za to co jsi tu V//RSi vyváděl je na tebe Profor ještě měkej, jinak bych u tebe taky hledal problém v montáži kožené řadičky, určitě jsi to neudělal pořádně a teď se to klepe

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...