pickfick Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Pasujou pruziny z O1 4x4 TDI na predokolku 81kw TDI?? myslim tim tedka predni pruziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 No jistě to stojí za úvahu můj názor je že tam určitě půjdou jsou jen o kousek delší mám dojem že o 4cm(pokud je to jinak prosím o opravu) otázkou je jak tam půjdou tlumiče ja bych spíše ocenil kdyby někdo změřil kolik cm je od středu předního kola k okraji blatníku u TDI v kombíku mám totiž dojem že na mém autě jsou buď zkrácené nebo unavené a protože jezdím na ryby mam pocit že to je strašně dole protože pořád dřu krytem pod motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Podívejte se se do etky.Mezi tlumičem a uložením je cca 2cm podložka,proto je to zvedlé.Jiné je tam vše-tlumiče,pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Kdyby jsi mel zajem, mam cca 4 mesice stare predni pruziny...Staci napsat PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a hlavně zadní jsou jiné-jiná konstrukce zadní osy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.