Bazz Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Nazdárek pánové jen takové info pro vás na mé octě mi nějakej lump ukradnul logo Construktu na pátých dveřích a jelikož mám rád když na autě je vše jak má být tak mě to samo pěkně na**alo tak jsem si na netu našel adresu na tuto firmu a poslal jim požadavek na novou plastickou samolepku a světe div se oni mi za pár dnů poslali novou plus eště origo na okna a nic zato nechtěli já vím je to kravina , ale mě to docela potěšilo tak jenom kdyby měl nikdo zájem tak se na ně v klidu obraťte cult of skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fhs Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Nazdar, a na koho si ten mail písal,mne to logo chýb a tiež.Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Me se stalo totez a zaslana samolepka zdarma vcetne loga - na defend lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Me se stalo totez a zaslana samolepka zdarma vcetne loga - na defend lock A můžeš pls napsat komu jsi to adresoval? Jestli to stačí jen přes net na ofiko stránkách? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 jo oni to delaji bezne, kdyz je to nalepene na aute tak je to jejich reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Jo, reklama zadarmo a ještě vypadaj dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Me se stalo totez a zaslana samolepka zdarma vcetne loga - na defend lock A můžeš pls napsat komu jsi to adresoval? Jestli to stačí jen přes net na ofiko stránkách? Dík Jo najel jsem si na jejich stranky - a nasel telefon a cinkl operatorce ze mam tohle to a pod. a bylo zaslano zdarma - logo - 2 x a 2x na skla samolepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Nazdárek pánové stačí normálně zajet na ofiko stránky a mám pocit že tam měli odkaz na eimail já vím že jim tím samozřejmě poskytujem reklamu a zadáčo ale jak jsem psal mám rád když mám na autě vše jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ahoj, nechal jsem značit skla na autě, a samolepka z oken musela dolů, napsal jsem e-maila na kontakt co mají na netu a do týdne přišly samolepky všechny tři, okna i ta zadní plastická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Nazdárek pánové stačí normálně zajet na ofiko stránky a mám pocit že tam měli odkaz na eimail já vím že jim tím samozřejmě poskytujem reklamu a zadáčo ale jak jsem psal mám rád když mám na autě vše jak má být Jo, jasný taky jim vozím reklamu. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 No a já to z pátých dveří sloupnul, nelíbí se mi to. Taky motorizace šla dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak jsem to taky zkusil a napsal na DefendLock a funguje to přesně tak jak se zde popisuje....samolepky dorazily do schránky za dva dny od kontaktování regionálního zástupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 nechci vám brát iluze, ale defend kolegovi zloději vyřadili během několika sekund... Je celkem k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 nechci vám brát iluze, ale defend kolegovi zloději vyřadili během několika sekund... Je celkem k ničemu. To víme řešíme samolepky lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 perfektní jednání, poslali mi samolepky Construct do dvou dnů. otěšilo mě to. Ještě sehnat od Cobry alarmu a bude to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Ještě sehnat od Cobry alarmu a bude to super. U alarmu bych tak aktivní nebyl, sežeň samolepku konkurence, budou hledat něco jiného než máš, dělám to už léta. Když zloděj ví co tam máš ví jak na to. Jinak o construct si už píšu taky (ten lze poznat i pohledem podle zámku) Editováno: 13. Červenec 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 nechci vám brát iluze, ale defend kolegovi zloději vyřadili během několika sekund... Je celkem k ničemu. .. tak to abych si objednal samolepky constructu - i když mám defenda, ale alespoň případné nenechavce odradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Profici na samolepky nekoukaj - se nalozi a je to - spise to vidim ne nejakeho amatera ktery si hleda na aute zda do toho pujde ci ne Editováno: 13. Červenec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.