Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdárek pánové jen takové info pro vás na mé octě mi nějakej lump ukradnul logo Construktu na pátých dveřích a jelikož mám rád když na autě je vše jak má být tak mě to samo pěkně na**alo tak jsem si na netu našel adresu na tuto firmu a poslal jim požadavek

na novou plastickou samolepku a světe div se oni mi za pár dnů poslali novou plus eště origo na okna a nic zato nechtěli já vím je to kravina , ale mě to docela potěšilo tak jenom kdyby měl nikdo zájem tak se na ně v klidu obraťte

cult of skoda lol

Vloženo

Me se stalo totez a zaslana samolepka zdarma vcetne loga - na defend lock

Vloženo

A můžeš pls napsat komu jsi to adresoval? Jestli to stačí jen přes net na ofiko stránkách?

Dík

Vloženo

A můžeš pls napsat komu jsi to adresoval? Jestli to stačí jen přes net na ofiko stránkách?

Dík

Jo najel jsem si na jejich stranky - a nasel telefon a cinkl operatorce ze mam tohle to a pod. a bylo zaslano zdarma - logo - 2 x a 2x na skla samolepka

Vloženo

Nazdárek pánové stačí normálně zajet na ofiko stránky a mám pocit že tam měli odkaz na eimail já vím

že jim tím samozřejmě poskytujem reklamu a zadáčo ale jak jsem psal mám rád když mám na autě vše jak má být lol

Vloženo

Ahoj,

nechal jsem značit skla na autě, a samolepka z oken musela dolů, napsal jsem e-maila na kontakt co mají na netu a do týdne přišly samolepky všechny tři, okna i ta zadní plastická. :palec2:

post-6939-1183843748_thumb.jpg

Vloženo
Nazdárek pánové stačí normálně zajet na ofiko stránky a mám pocit že tam měli odkaz na eimail já vím

že jim tím samozřejmě poskytujem reklamu a zadáčo ale jak jsem psal mám rád když mám na autě vše jak má být lol

Jo, jasný taky jim vozím reklamu. lol lol

Vloženo

Tak jsem to taky zkusil a napsal na DefendLock a funguje to přesně tak jak se zde popisuje....samolepky dorazily do schránky za dva dny od kontaktování regionálního zástupce.

post-82-1184324492_thumb.jpg

Vloženo (editace)
Ještě sehnat od Cobry alarmu a bude to super.

U alarmu bych tak aktivní nebyl, sežeň samolepku konkurence, budou hledat něco jiného než máš, dělám to už léta. Když zloděj ví co tam máš ví jak na to. Jinak o construct si už píšu taky (ten lze poznat i pohledem podle zámku)

Editováno: , autor: murder
Vloženo
nechci vám brát iluze, ale defend kolegovi zloději vyřadili během několika sekund... Je celkem k ničemu.

.. tak to abych si objednal samolepky constructu - i když mám defenda, ale alespoň případné nenechavce odradím lol

Vloženo (editace)

Profici na samolepky nekoukaj - se nalozi a je to - spise to vidim ne nejakeho amatera ktery si hleda na aute zda do toho pujde ci ne

Editováno: , autor: Návštěvník

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...