Červen 18, 201015 r Čaute.Při studeném motoru mi jde krásně nastartovat.Jak se zehřeje začne škubat a přestane tahnout.Jak zastavím tak špatně nastartuju.Jak motor schladne tak znovu dobře nastartuju .Nevite co to může dělat
Červen 20, 201015 r Čaute.Při studeném motoru mi jde krásně nastartovat.Jak se zehřeje začne škubat a přestane tahnout.Jak zastavím tak špatně nastartuju.Jak motor schladne tak znovu dobře nastartuju .Nevite co to může dělat Zdravím měl sem ten samej problém, v origo servisu mi na to nepřišli ale jeden jedinej servis v okolí Mladé boleslavi mi to udělal a vyměnil mi váhu vzduchu, čidlo teploty a nějaký čidlo na servu řízení nebo tak něco, auto se o 100% zlepšilo klesla i spotřeba líp táhne a startovaní taky v pohodě.. u některych octavek to muže byt i šktrtící klapka ale tu ja měl v pohodě, ámm najeto 225 000 km.
Červen 21, 201015 r Zdravím měl sem ten samej problém, v origo servisu mi na to nepřišli ale jeden jedinej servis v okolí Mladé boleslavi mi to udělal a vyměnil mi váhu vzduchu, čidlo teploty a nějaký čidlo na servu řízení nebo tak něco, auto se o 100% zlepšilo klesla i spotřeba líp táhne a startovaní taky v pohodě.. u některych octavek to muže byt i šktrtící klapka ale tu ja měl v pohodě, ámm najeto 225 000 km. dik.neviš,kde najdu na motoru to čidlo teploty
Červen 22, 201015 r dik.neviš,kde najdu na motoru to čidlo teploty zdravim mě to dělalo na OI 1,6 75KW to same psalo to vadne čidlo - snimač otaček motoru od klikove hřidele koupil jsem neorigo za 1300kč vyměnil a jezdi to dodnes
Červen 29, 201015 r zdravim mě to dělalo na OI 1,6 75KW to same psalo to vadne čidlo - snimač otaček motoru od klikove hřidele koupil jsem neorigo za 1300kč vyměnil a jezdi to dodnes Dík byl to ten snimač otáček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.