pito Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Čaute.Při studeném motoru mi jde krásně nastartovat.Jak se zehřeje začne škubat a přestane tahnout.Jak zastavím tak špatně nastartuju.Jak motor schladne tak znovu dobře nastartuju .Nevite co to může dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Čaute.Při studeném motoru mi jde krásně nastartovat.Jak se zehřeje začne škubat a přestane tahnout.Jak zastavím tak špatně nastartuju.Jak motor schladne tak znovu dobře nastartuju .Nevite co to může dělat Zdravím měl sem ten samej problém, v origo servisu mi na to nepřišli ale jeden jedinej servis v okolí Mladé boleslavi mi to udělal a vyměnil mi váhu vzduchu, čidlo teploty a nějaký čidlo na servu řízení nebo tak něco, auto se o 100% zlepšilo klesla i spotřeba líp táhne a startovaní taky v pohodě.. u některych octavek to muže byt i šktrtící klapka ale tu ja měl v pohodě, ámm najeto 225 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pito Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Zdravím měl sem ten samej problém, v origo servisu mi na to nepřišli ale jeden jedinej servis v okolí Mladé boleslavi mi to udělal a vyměnil mi váhu vzduchu, čidlo teploty a nějaký čidlo na servu řízení nebo tak něco, auto se o 100% zlepšilo klesla i spotřeba líp táhne a startovaní taky v pohodě.. u některych octavek to muže byt i šktrtící klapka ale tu ja měl v pohodě, ámm najeto 225 000 km. dik.neviš,kde najdu na motoru to čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 dik.neviš,kde najdu na motoru to čidlo teploty zdravim mě to dělalo na OI 1,6 75KW to same psalo to vadne čidlo - snimač otaček motoru od klikove hřidele koupil jsem neorigo za 1300kč vyměnil a jezdi to dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pito Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 zdravim mě to dělalo na OI 1,6 75KW to same psalo to vadne čidlo - snimač otaček motoru od klikove hřidele koupil jsem neorigo za 1300kč vyměnil a jezdi to dodnes Dík byl to ten snimač otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.