Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar vsetci,

Mam otazku. Po nastartovani motora 1,4 MPi (44 kW) ma motor tak do 1500 otacok taky zvlastny zvuk a v pozadi sa k nemu objavuje pravidelny, pulzujuci zvuk.......Ked pridam tak nad 1500 otacok tak ten zvuk zmizne a vsetko je OK......

.....je to dost tazke opisat, ale ide to ako keby od ozubeneho remena alternatora....asi pred troma mesiacmi som ho menil lebo bol popraskany, ale vyzera byt stale rovnako napnuty, takze neviem co to moze byt.......

Kazda rada je vitana :-)

Dik

Môže to robiť aj rozvodová reťaz. Ale aj alternátor alebo vodna pumpa možností je viac.

Podobný problém..., ale u HTPčka, typoval bych to na ten rozvodový řetěz

Tak to mám taky,když je motor studený,pak to za minutu přestane.Rozvodak mám nový ,tak je to vodní pumpa.Když jsem to poslouchal tak to šlo od toho místa.Koukni se jestli taky nesákne .

Než se mi to zahřeje, tak to při zařazeném kvaltu hrčí bzučí či co. Dělá to jen s rychlostí, hlavně v zimě. Dneska mě to dost překvapilo. Pod čeradlem je to jakýsi mokrý, ale tohle musí souviset se SPOJKOU nebo převodovkou. Zvuk je to jak od řetězu. Jak naběhne teplota, je klid.

• 2 týdny později...
  • Autor

Mne to robi, ked sa motor zohreje. Pokial ide na sytic tak to az tak nepocut, ale ked je motor zohriaty tak je to evidentne......

Ked rozbehnem na dvojke a dam to do trojky tak po ustava...........hlavne pri nizkych otackach to pocut.........chystam sa na dovolenku a preto neviem ci to moze mat nejaky vplyv na funkcnost auta alebo nie........please, poradte..... :help:

Na vykon motora to nema vplyv, motor slape ako hodinky.......

Mne to robi, ked sa motor zohreje. Pokial ide na sytic tak to az tak nepocut, ale ked je motor zohriaty tak je to evidentne......

Ked rozbehnem na dvojke a dam to do trojky tak po ustava...........hlavne pri nizkych otackach to pocut.........chystam sa na dovolenku a preto neviem ci to moze mat nejaky vplyv na funkcnost auta alebo nie........please, poradte..... :help:

Na vykon motora to nema vplyv, motor slape ako hodinky.......

Ono v podstatě závady tohohleho typu že něco dělá někde kravál se strašně blbě hledá a to člověku řikaji většinou i v servisu, dokud nic neodejde tak bych se v tom asi nerejpal, ze zkušenosti vím že HTPčka i MPIčka vydávaji někdy velice zvláštní zvuky :D :D

• Autor

Aha, tak to mas pravdu, zvukov je vsade okolo az az.........je mi to ale dost divne lebo mam najazdene 79000 a uz to tam cvrlika.......

• 1 rok později...

mne toto robi iba pri zapnutych svetlach...zapnem parkovacky skoro nic nepocut,zacnem stretavacky, je to pocut viac a ked dialky tak este viac...tak to pravidelne vrci v jednom rytme rozvody som menil v lete takze tym to nebude

Jo mam stejnej motor co ty a neboj je to uplne normalni,vsiml jsem si toho i u jinych fabii stejna motorizace,takze se nemusis bat,po nastartovani-studeny motor chvili to dela jak popisujes a pak cca 1-2min a je klid

• 3 měsíce později...
  • Autor
Môže to robiť aj rozvodová reťaz. Ale aj alternátor alebo vodna pumpa možností je viac.

Rozvody boli nedavno menene, takze to asi nie......snad by to mohla byt ta pumpa......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.