superfatty Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Ahoj chlapi, prosím "tuningáře", kteří se nespokojili s klasikou a vyměnili si interiér za chrompaket, jestli mají ještě původní díly. Měl bych zájem boční průduchy na středovém panelu u zadních sedadel A ADMINISTRÁTORY prosím o schovívavost, že tenhle příspěvek v podstatě patří do BAZARU.. Jenže tam moc lidí nechodí Editováno: 7. Červenec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ahoj chlapi, prosím "tuningáře", kteří se nespokojili s klasikou a vyměnili si interiér za chrompaket, jestli mají ještě původní díly. Měl bych zájem boční průduchy na středovém panelu u zadních sedadel A ADMINISTRÁTORY prosím o schovívavost, že tenhle příspěvek v podstatě patří do BAZARU.. Jenže tam moc lidí nechodí Nono, neříkej mi, že lid nechodí na trh, do bazaru ale budiž, já Ti to nepřesunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Nono, neříkej mi, že lid nechodí na trh, do bazaru ale budiž, já Ti to nepřesunu podle sebe , soudím Tebe.. však víš jak to je.. :-) a děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 podle sebe , soudím Tebe.. však víš jak to je.. :-) a děkuju Jasně, já prolézám skoro celé fórum, ale ne všichni to dělají - kdysi jsme se bavili tuším s Jihočechama a zjistil jsem, že někdo ani pořádně neví, že je nějaká hopsoda, lampárna, atd. Takže ať to tu klidně je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 dík, ale stejně nikdo nereaguje... to tu nikdo nemá chrompaket sakra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Asi bych ti to dokázal sehnat, ale je to nové a on mi to zadarmo nenechá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argo Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 :kol-28:m vpodstate bytu mohl nejakej dobrej, clovek nechat nejaky to cisilko pod ktery,se da obednat nejakej ten chrom paket,,, ze skodovky,, dikkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.