kibi Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 KodemiR: pěkný a originální ...tiše závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Neni co zavidět, sežen latku pořadně znak a šup k čalounikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) Ja sa tiez rozhodujem medzi original opierkou a armster opierkou. Radsej by som original ale za 3000sk ,drahe... zato si kupim 2ks armster opierky. Dnes som nasiel zase iny typ opierky pozna niekto? ::: http://www.woodcompany.com/skodapagefabia.htm Editováno: 12. Srpen 2009, autor: Ikszray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lospablos Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Doporučuji original kamoš koupil od milotecu a má jen problemy že se po čase povoluje. Doporučuji original škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lospablos Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Ahoj, já koupil loketku u Romana a spokojenost. Přečalounilo, vyšlo se a je jako origo přimo do FRS :-) Viz fotky. Ahoj mužeš my dát tip kde jsi to udělal a za kolik koupil jsem original opěrku a sedačky mám rs dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 jakejkoliv čalouník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lospablos Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 jakejkoliv čalouník A na kolik tě to vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Na litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lospablos Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Na litr Ahoj chlape tak jsem se ptal dnes u čalouníka a chce za to 2500 kč mužeš my dát kontakt na toho tipka co ti to dělal a našivku jsi měl svou nebo ti to taky dělal dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Tak mám namontovanou origo opěrku od Romana, napostá spokojenost... drží jak čert... a hlavně perfektně sedí do interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Tak mám namontovanou origo opěrku od Romana, napostá spokojenost... drží jak čert... a hlavně perfektně sedí do interiéru. V navode sa pise o momentovom kluce. Pouzil ste ho, ale ste to dotiahol len tak? Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pivinko Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Nechceš poslat nějáký detailnější fotečky, taky chci origo opěrku, ale ještě jsem to nikde pořádně neviděl v int. Tvůj subj. pocit ? a montáž ? šlo to ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Ten momentový klíč je uvedený všude v dílenské příručce.. dotahoval jsem to normálně ráčnou s citem... Pocity... Montáž je docela jednoduchá.. největší problém jsem měl s vyřezáním díry do tunelu :-). Doporučuju před řezáním sundat, dělá se to líp. Nasadil jsem obě nohy, krásně všechno pasovalo. Malý probém nastal ve chvíli, kdy jsem chtěl přidělat malou nožičku k samotné loketce, je tam díra, ale není tam závit.. takže jsem to ještě protáhl závitníkem ;-) Pak jenom přiložit k namontovaným nožkám, sešroubovat, nacvaknout z obou stran krycí plasty a hotovka. jenom mě trochu štve ta malá díra po vyřezání, která vznikne za opěrkou... ale to je detail. Fotky dodám během týdne, až se dostanu k foťáku. I za ty prachy jsem spokojený, že mám origo. Netrčí mi nikde kovové nohy a uchycení perfektně sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Tak jak jsem slíbil... [ attachment=160640:IMG_1517.JPG] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Koukám že za loketkou máš volnou tu díru, podle manuálu by tam měl být díl (L), který tu díru zakryje. manuál: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Aha toho jsem si nevšiml.. nic takového jsem tam neměl... Jej tos mi neměl říkat, teďka mě to bude srát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 tak podle toho návodu by měla bejt součástí balení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 nějaký povídání i tady...a originálně neoriginální řešení dílu "L" http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0680&st=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 ale je divný, že v balení není ten díl (L) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Nešlo by to částečně vyřešit tím, že se vyřeže menší díra, aby vzadu zůstal kus plasu? Sico by to asi pořád vypadalo blbě, ale aspoň by nebyly vidět vnitřnosti auta, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Co vím tak se řeže pouze dno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 No dyk. Myslel jsem v tom dně nechat vzadu kus. Ale možná kecám, protože naživo jsem to ještě neviděl, soudím jenom z fotek tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 To je blbost... i kdyby se ti to podařilo vyřezat tak, že by tam bylo místo akorát na ty "nožičky" tak stejně je tam díra, která jenom nevede až k ruční brzdě, ale kousek níž... chce to záslepku. No asi to pořeším nějakým tím kusem filcu, nebo zkusím vyřezat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Jo reze se jenom dno, ale stejne tam je ta dira. Castecne se to da minimalizovat ze se loketka posune az dozadu. Ale mezera zustava. Bez tesneni to ale nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Jak ji chceš posunout dozadu? tam máš danou pozici.. nijak s tím nejde hnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.