Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

KodemiR: pěkný a originální :palec2: ...tiše závidím :p

Neni co zavidět, sežen latku pořadně znak a šup k čalounikovi :)

Ja sa tiez rozhodujem medzi original opierkou a armster opierkou. Radsej by som original ale za 3000sk ,drahe... zato si kupim 2ks armster opierky.

Dnes som nasiel zase iny typ opierky pozna niekto? ::: http://www.woodcompany.com/skodapagefabia.htm

skoda_fabia_vazlat.jpg

Upraveno od Ikszray

• 2 týdny později...

Doporučuji original kamoš koupil od milotecu a má jen problemy že se po čase povoluje.

Doporučuji original škoda.

Ahoj, já koupil loketku u Romana a spokojenost. Přečalounilo, vyšlo se a je jako origo přimo do FRS :-) Viz fotky.

Ahoj mužeš my dát tip kde jsi to udělal a za kolik koupil jsem original opěrku a sedačky mám rs dík za odpověd

jakejkoliv čalouník :)

jakejkoliv čalouník :)

A na kolik tě to vyšlo :)

Na litr

Ahoj chlape tak jsem se ptal dnes u čalouníka a chce za to 2500 kč mužeš my dát kontakt na toho tipka co ti to dělal a našivku jsi měl svou nebo ti to taky dělal

dík za odpověd

Tak mám namontovanou origo opěrku od Romana, napostá spokojenost... drží jak čert... a hlavně perfektně sedí do interiéru.

Tak mám namontovanou origo opěrku od Romana, napostá spokojenost... drží jak čert... a hlavně perfektně sedí do interiéru.

V navode sa pise o momentovom kluce. Pouzil ste ho, ale ste to dotiahol len tak?

Ivo

Nechceš poslat nějáký detailnější fotečky, taky chci origo opěrku, ale ještě jsem to nikde pořádně neviděl v int. Tvůj subj. pocit ? a montáž ? šlo to ? díky

Ten momentový klíč je uvedený všude v dílenské příručce.. dotahoval jsem to normálně ráčnou s citem...

Pocity... Montáž je docela jednoduchá.. největší problém jsem měl s vyřezáním díry do tunelu :-). Doporučuju před řezáním sundat, dělá se to líp. Nasadil jsem obě nohy, krásně všechno pasovalo. Malý probém nastal ve chvíli, kdy jsem chtěl přidělat malou nožičku k samotné loketce, je tam díra, ale není tam závit.. takže jsem to ještě protáhl závitníkem ;-) Pak jenom přiložit k namontovaným nožkám, sešroubovat, nacvaknout z obou stran krycí plasty a hotovka. jenom mě trochu štve ta malá díra po vyřezání, která vznikne za opěrkou... ale to je detail. Fotky dodám během týdne, až se dostanu k foťáku.

I za ty prachy jsem spokojený, že mám origo. Netrčí mi nikde kovové nohy a uchycení perfektně sedí.

Tak jak jsem slíbil...

post-37373-1251831426_thumb.jpgpost-37373-1251831436_thumb.jpgpost-37373-1251831456_thumb.jpgpost-37373-1251831446_thumb.jpg[

attachment=160640:IMG_1517.JPG]

post-37373-1251831441_thumb.jpg

post-37373-1251831462_thumb.jpg

Aha toho jsem si nevšiml.. nic takového jsem tam neměl... Jej tos mi neměl říkat, teďka mě to bude srát :-D

tak podle toho návodu by měla bejt součástí balení

ale je divný, že v balení není ten díl (L)

Nešlo by to částečně vyřešit tím, že se vyřeže menší díra, aby vzadu zůstal kus plasu? Sico by to asi pořád vypadalo blbě, ale aspoň by nebyly vidět vnitřnosti auta, ne?

Co vím tak se řeže pouze dno...

No dyk. Myslel jsem v tom dně nechat vzadu kus. Ale možná kecám, protože naživo jsem to ještě neviděl, soudím jenom z fotek tady.

To je blbost... i kdyby se ti to podařilo vyřezat tak, že by tam bylo místo akorát na ty "nožičky" tak stejně je tam díra, která jenom nevede až k ruční brzdě, ale kousek níž... chce to záslepku. No asi to pořeším nějakým tím kusem filcu, nebo zkusím vyřezat...

Jo reze se jenom dno, ale stejne tam je ta dira. Castecne se to da minimalizovat ze se loketka posune az dozadu. Ale mezera zustava. Bez tesneni to ale nejde.

Jak ji chceš posunout dozadu? tam máš danou pozici.. nijak s tím nejde hnout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.