JayBee1 Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 I senzory předface a poface jsou odlišné, viz např. https://www.skoda-dily.cz/docs/parkovaci-senzory-skoda.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 Ahoj chci se zeptat na pár věci. Podařilo se mi sehnat čidla atd z roomstra scout chci je dát na fabii 2. Roomster měl i tažné je tam o jeden fialovej káblík navic ten když nezapojim se asi nic nestane (nevim ani kam ho zapojit) ale chci se zeptat čidla jsem vytahoval sám bohužel u sedačky jsem je musel cvaknout (nemohl jsem sedačku oddělat a tahat kabeláz dál skrz původního majitele) takže káble normál prodlouzím ale pri napojováni tak je mám normál připojit na can káble co vedou do jednotky? A u pojistek tak tam jsou taky už káble ke kterym je normal jen připojim? Asi nejjednodušší jen připojit a zaizolovat.? A ještě se chci zeptat jsou to čidla z před faceliftem fabia je taky před faceliftem ale jestli jdou použít nějaké jiné držáky čidle aby v tom nárazníku vypadaly lépe a nemusela se dělat tak velká díra?zkrátka aby vypadaly jak u faceliftu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEPA56 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Dobry.den potřeboval bych poradit. Chci si dodělat origo parkovaci senzory na fabii 2013.ale nikde nemužu sehnat elektricke schema zapojeni.Měl jsem roomstra 2007 k měmu DP ale na fabii po feceliftu nikde nic.Budu vděčny za každe info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Nehci kecat ale nebude to stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 DP jsou zde: https://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?do=findComment&comment=2021188 Před a po faceliftu je rozdílný hardware, takže úplně stejné to určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEPA56 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 tuhle DP jsem studoval ,nenašel jsem v ni elektrika schemata. Stejne to nebude před a po faceliftu maji jine BSG a jiny Can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 a čo toto?? Zakladni vybaveni (od kvetna 2013) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEPA56 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 diky to je ono to jsem potřeboval nějak jsem asi špatně hledal ne dost důsledne ještě jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalOII Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 poradil by prosím někdo kam připojit kabely can H/L oranžovočerný a oranžovohnědý a napájení fialový? Řídící jednotka je tam tak zahrabaná, že se ke kabelovému svazku nedokážu dostat ani abych se na něj podíval natož tam něco dodělávat navíc nemám ani schema. Napájení dáváte na pojistku světla zpátečky nebo třeba na klakson? Díky Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 (editace) Zdravím, mám v aute túto originál sadu parkovacích senzorov: https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/zadni-parkovaci-senzory-fabia-ii-a-roomster namontovanú v autorizovanom servise, no chcel by som sa spýtať či je možnosť že by sa zobrazovala na rádiu Swing? Lebo bolo by lepšie aby to dávalo signál priamo z reprákov a opticky zobrazovalo, existuje tu taká možnosť? Že by som len natiahol kábel od jednotky v kufri do rádia, alebo si to predstavujem veľmi jednoducho? :/ Editováno: 16. Srpen 2019, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Tohle je prislusenstvi ktere nepodporuje co zadas. Mel jsis od nekoho nechat nainstalovat original prvovyrobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 No do rici... :( :D , senzory sú v aute už od októbra 2016, je celkom škoda že to tá jednotka nepodporuje, zvlášť keď to predávajú ako originál príslušenstvo... a pokiaľ by som vymenil jednotku čo je v kufri za tú originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Musis komplet, cidla jsou 2 vodicova misto 3 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Ako to myslíš? Mám tam myslím 4 senzory, tie niesu tie isté ako tie z výrobnej linky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Nee nejsou, s origo instalaci to nema nic spolecneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Aha, tak to je ozaj s prepáčením chujovina, predávať origo sadu ktorá je to isté čo obyčajná čínska sada, akurát možno trochu kvalitnejšia, ak vôbec... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Ahoj chci se zeptat jestli někdo dodělával origo senzory v blízkosti Brna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Ahoj chci se zeptat jak zapojit senzory respektive jak zapojit dráty. Na kostru mi je jasnej a CAN taky . ale pak se mají zapojit na pojistky (ještě jsem to nerozdělával) jeden má na pojistku na 9 a 22. Ale nevím jak to tam je jestli už k tomu nějaké dráty jsou nebo né ( kté pojistce). A pak jestli zapojit před pojistku nebo za postku.? A jak to poznám jestli to je před nebo za pojistkou? A pak normál připojit k drátu který tam tam uz případně je.?Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 (editace) Nazdar, neviem nikde nájsť originál parkovacieho asistenta (RJ, snímače), pre moju Fabiu 2 rok výroby 2009, tak ak by mal niekto doma na predaj, alebo vedel kde by som ho mohol kúpiť, tak mu budem veľmi vďačný. Jediné čo som našiel bolo toto https://www.automultimedia.cz/cz/shop/parkovaci-asistent-sady-6/oem-ops-pdc-sada-zadnich-parkovacich/#prettyPhoto ale nezdá sa mi to, lebo tam píše pre CAN 2.0, ale zas ked si pozriem typ tej radiacej jednotky, tak sa uvádza že je pre modely pred face, čiže aj pre môj. https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5j0919475-riadiaca-jednotka-pre-parkovacie-senzory-skoda-28685.html Editováno: 7. Červen 2020, autor: kablikar007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 (editace) Čaute, potreboval by som poradiť ohľadom montáže originálnych parkovacích senzorov na fabiu II FL. Ide o o to, že už mám sprovoznenú a plne funkčnú kameru. Mám Amundsen+... Moja otázka by bola, že ako (a či vôbec) by vyobrazil Amundsen súčasne kameru aj grafické vyobrazenie z parkovacích senzorov.... Editováno: 7. Březen 2021, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 (editace) Já myslím, že by měl... Editováno: 7. Březen 2021, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Super 👌.... A vedel by si mi aj poradiť ktorú RJ kúpiť? Pripadne link na celú súpravu. Jednu som našiel, podľa Teba by to zvládla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 5J0919475 je správná jednotka a bude fungovat s kamerou. I tahle sada bude ok https://www.automultimedia.cz/cz/shop/parkovaci-asistent-sady-2/sada-zadnich-parkovacich-senzoru-pro-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Tak díki pekne, keď to sprovozním, dám vedieť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Vedel by si ešte poradiť ,kam sa zapoja dva vyznačené konektory? Predpokladám žltý do RJ a ten tenký do Amundsenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.