mikeshacek Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Mám problém, rodiče mi nechali auto, když odjeli na dovolenou a já nemůžu najít odemykání zpátečky..vůbec nevím kde to může být..prolezl jsem celý auto a fakt nevím... kdyby jste někdo v tomhle měl větší vědomosti než já,tak mi prosím pisnětě sem nebo raději na mail (mikeshacek@centrum.cz). Předem díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Kolko máš rokov?Myslím,že bude lepšie keď to vedieť nebudeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Kolko máš rokov?Myslím,že bude lepšie keď to vedieť nebudeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Rodice dobe vedeli, proc Te neseznamili s takovymi detaily, jako je odemykani zpatecky. Na silnicich bude o neco klidneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Mám problém, rodiče mi nechali auto, když odjeli na dovolenou a já nemůžu najít odemykání zpátečky..vůbec nevím kde to může být..prolezl jsem celý auto a fakt nevím... kdyby jste někdo v tomhle měl větší vědomosti než já,tak mi prosím pisnětě sem nebo raději na mail (mikeshacek@centrum.cz). Předem díky moc.. zkus odhrnout tapecírunk co je pod střechou a když to tam nenajdeš, tak ještě možná v kufru pod rezervou. Kolem řadící páky bych to určitě nehledal, to bych byl asi blbej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 odcouvej to do nejblišího autorizovaného servisu tam ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 odcouvej to do nejblišího autorizovaného servisu tam ti poradí co kdyz mu rodice pred odjezdem nacouvali do garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tééééda vy jste na něj zlí Chudák chce udělat rodičům radost jak přeparkuje a vy tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Zajímavé téma... Občas trochu srandy neuškodí... Jako nejlepší hodnotím příspěvek od vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.