Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém, rodiče mi nechali auto, když odjeli na dovolenou a já nemůžu najít odemykání zpátečky..vůbec nevím kde to může být..prolezl jsem celý auto a fakt nevím... kdyby jste někdo v tomhle měl větší vědomosti než já,tak mi prosím pisnětě sem nebo raději na mail (mikeshacek@centrum.cz). Předem díky moc..

Kolko máš rokov?Myslím,že bude lepšie keď to vedieť nebudeš! :p;)

Kolko máš rokov?Myslím,že bude lepšie keď to vedieť nebudeš! :p;)

:smich:

Rodice dobe vedeli, proc Te neseznamili s takovymi detaily, jako je odemykani zpatecky. Na silnicich bude o neco klidneji.

Mám problém, rodiče mi nechali auto, když odjeli na dovolenou a já nemůžu najít odemykání zpátečky..vůbec nevím kde to může být..prolezl jsem celý auto a fakt nevím... kdyby jste někdo v tomhle měl větší vědomosti než já,tak mi prosím pisnětě sem nebo raději na mail (mikeshacek@centrum.cz). Předem díky moc..

zkus odhrnout tapecírunk co je pod střechou a když to tam nenajdeš, tak ještě možná v kufru pod rezervou. Kolem řadící páky bych to určitě nehledal, to bych byl asi blbej. kol9

:wallbash: odcouvej to do nejblišího autorizovaného servisu tam ti poradí :kol-127:
:wallbash: odcouvej to do nejblišího autorizovaného servisu tam ti poradí :kol-127:

co kdyz mu rodice pred odjezdem nacouvali do garaze :smich::blbec:

:smich::smich::smich: Tééééda vy jste na něj zlí :kol-98: Chudák chce udělat rodičům radost jak přeparkuje a vy tohle :D:kol-91:

Zajímavé téma... :) Občas trochu srandy neuškodí... :D Jako nejlepší hodnotím příspěvek od vikino1 :)lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.