Shotek Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 A když zalepím i přední stranu dveří, tedy si vlastně zakryju cely dveře a pak se mi rozbije stahovačka okna, jakože se určitě rozbije, protože je to ta stará Tak to TBP PD26 normálně sloupnu, abych se k ní dostal? Nebo to bude držet jako čert a budu to muset odřezat a pak koupit nový pláty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 A když zalepím i přední stranu dveří, tedy si vlastně zakryju cely dveře a pak se mi rozbije stahovačka okna, jakože se určitě rozbije, protože je to ta stará Tak to TBP PD26 normálně sloupnu, abych se k ní dostal? Nebo to bude držet jako čert a budu to muset odřezat a pak koupit nový pláty? Trochu zalezi na case. Pokud to budes chtit sundat za tejden, tak to pujde, sice blbe ale pujde. Pokud to budes chtit po roce, tak to uz v kuse nesundas. Jeste je jedna moznost a to udelat zadelani der demontovatelne a ty zaslepky vytlumit samostatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 No v sobotu se s tím nějak poperu, tu přední stranu asi udělám tecsoundem, ten není tak drahej, když ho potom trhnu. Jenom doufám, že mi týden po vytlumení neodejde stahovačka:) Jinak děkuji AudioVes za super jednání a rychlou dodávku materiálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 No v sobotu se s tím nějak poperu, tu přední stranu asi udělám tecsoundem, ten není tak drahej, když ho potom trhnu. Jenom doufám, že mi týden po vytlumení neodejde stahovačka:)Jinak děkuji AudioVes za super jednání a rychlou dodávku materiálu nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.