zabiak Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Jedna šablona jde použít vícekrát už to tady několik lidí dělalo. Nebo zkus napsat jestli by ti neposlali jednu navíc třeba ti vyhoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) No jo čéče já jsem to tehdá přehlídnul. Těch deset šablon by bylo fajn-na střešní okno bych chtěl vyleptat VIN z obou stran-teda jedno z levé strany a druhé z pravé strany, protože mám rád symetrii Ještě přemýšlím zda tam dát před VIN i "CZ"... Editováno: 21. Červenec 2008, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Pokud budes chtit pred VIN pridat CZ, tak budes asi muset trosicku upravit stitek. Z vlastni zkusenosti mohu potvrdit, ze ani dodatecne doposlani leptaci pasty neni problem. Vse na vlastni naklady firmy, takze spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Tak jsem objednal 10 kusků šablonek a před VIN písmenka "CZ". Škoda že ten rámeček mají jen v červené a zelené barvě. Teď už zbývá jen čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 do pátku to máš doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tak jsem objednal 10 kusků šablonek a před VIN písmenka "CZ". Škoda že ten rámeček mají jen v červené a zelené barvě. Teď už zbývá jen čekat... jestli to dobre chapu tak tvuj VIN kod vypada takto? : CZTMBCFG12345678...... to by se mi taky libilo,taky jsem otom premyslel ale nejak jsem mel strach zda to jde a v jake forme to tam mam dat s mezerou,nebo bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 pokud to auto šlohnou a převezou za hranice, tak se líp hledá od kud je. těžko totiž bude někdo hledat (třeba na hranicích nebo silniční kontrole) auto v databázi všech zemí, ale když vědí, že se maj mrknout na CZ, tak to třeba udělaj. při kontrole by si měl totiž předkládat i kartičku co ti k tomu vystaví a když ji nemáš, tak auto prověřit. to CZ je docela výhoda. bohužel ho tam taky nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 s tím prodejem máš částečně pravdu, ale nemožný ho prodat určitě není. myslím si, že to CZ pak jen postrádá smysl. jako by tam nebylo nic. každopádně mě ani ve snu nenapadlo ho prodávat do zahraničí. a co se týká tech databází, tak asi propojený nejsou. bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak já osobně ho za hranice prodávat nebudu. když tak jednou maximálně v rodině. To "CZ" je doporučeno i na internetových stránkách. já osobně tam chci mezeru, takže to vypadá takto: CZ TMBCFG12345678 aspoň se do toho vinu to CZ neplete Jináč stále čekám, ale zatím nic nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 v nedeli jsem objednal a ve stredu jsem to mel na poste.ted uz mam take vyleptano.je to paradicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 jo je to v poho, už mám taky hotovo Stihnul jsem to ještě před dovolenou. Tři šablonky jsem si schoval na případné další použití. Na střešním okně to mám z obou stran měl jsem akorát strach, alby mi ta pasta vyšla na všech 10 šablon, ale moje obavy byly zbytečné. Ještě mi tak na dvě šablonky zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Pasta mozna ztraci funkcnost, ale v navodu je jasne napsano, ze je treba aplikovat co nejdriv od obdrzeni zasilky. Aplikoval jsem na skla po tydnu od odbrzeni zasilky, kolega do 14-ti dnech a oba naprosto v pohode. Jinak naprosta spokojenost. Jinak si nemohu stezovat, po telefonu jsem si domluvil osobni prevzeti a vse v pohode, mohu vsem jen doporucit. Editováno: 9. Srpen 2008, autor: Bluefrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Neviete ci sa da nieco podobne kupit aj na Slovensku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 pozor, co vim tak ta pasta ztraci po nekolika tejdnech funkcnost Jo to vím. Je to napsáno v návodu. Prý kvůli bezpečnosti. No pokud by byl problém, tak šablonky mám a pastu si hold nechám poslat novou. S tím slovenskem - myslím, že nebude problém to poslat. zkus napsat na jejich email a myslím, že výjdou vstříc. Můžu potvrdit 100% ochotu a též 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Neviete ci sa da nieco podobne kupit aj na Slovensku? VINPROTECT Mrkni na ty rolující novinky hned na úvodní stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 no vida tak je to jednoduché: prostě www.vinprotect.sk a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak ja jsem uz take poleptanej... Jeste jeden dik zabiakovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky tak..já už mám taky vyleptáno..dal jsem si tam i CZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky nad tím leptáním uvažuju. někdo tady psal, že na to sleví pojišťovna na pojistce. tak by mě zajímalo, jestli je někdo u český pojišťovny? leptat budu i když nic nesleví (pojistku neplatím já :-) ), jenom by mě to tak zajímalo. včera sme jim tam psali a zatím neodpověděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky tak..já už mám taky vyleptáno..dal jsem si tam i CZ... CZ pred je urcite dobre, ale jen pro tvou psychiku... Protoze pokud se auto dostane za hranice, tezko, ale tezko ho jeste nekdy uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 no vida tak je to jednoduché: prostě www.vinprotect.sk a je to No vsak az potom ma napadlo ci neni aj slovenska stranka Uz mam objednane a cakaam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.