PetrC Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zdravím, pravě jsem si z bazaru koupil 1.9 TDI PD 96KW 6ti kvalt, 200 000km vyroba 3/2003. Vsechno dobre, jenom pred chvili me zacala zlobit.... zničeho nic se začala ozývat rána když pouštím spojku. Nedělalo to, ale při poslední jízdě to bylo slyšet a hlavně cítit. Přeřadil jsem a pouštím spojku a když se otáčky "chytly" tak se ozvala z pod nohou rána, jako by tam někdo bouchl kladivem. zastavil jsem a zkusil jsem na neutrál sešlápnout spojku a pomalu pustit - bylo to stejné - když jsem měl už spojku skoro nahoře, ozvala se rána.. V bazaru mě nějaký typek říkal (samozřejmě až sem zaplatil a podepsal papíry), že je asi načaté spojkové ložisko... Tak bych chtěl radu, co myslíte že to je, kolik si mám nachystat peněz, a jestli dojedu do servisu ke známému (60KM), nebo mám radši do bližšího... Diky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zdravím,pravě jsem si z bazaru koupil 1.9 TDI PD 96KW 6ti kvalt, 200 000km vyroba 3/2003. Vsechno dobre, jenom pred chvili me zacala zlobit.... zničeho nic se začala ozývat rána když pouštím spojku. Nedělalo to, ale při poslední jízdě to bylo slyšet a hlavně cítit. Přeřadil jsem a pouštím spojku a když se otáčky "chytly" tak se ozvala z pod nohou rána, jako by tam někdo bouchl kladivem. zastavil jsem a zkusil jsem na neutrál sešlápnout spojku a pomalu pustit - bylo to stejné - když jsem měl už spojku skoro nahoře, ozvala se rána.. V bazaru mě nějaký typek říkal (samozřejmě až sem zaplatil a podepsal papíry), že je asi načaté spojkové ložisko... Tak bych chtěl radu, co myslíte že to je, kolik si mám nachystat peněz, a jestli dojedu do servisu ke známému (60KM), nebo mám radši do bližšího... Diky za každou radu U 1.8T jsem toto zažil u fungl novýho auta, servis to řešil tak, že se počá až se to vysype a opraví se to v záruce. Zmizelo to cca po týdnu samo, za dalších 80 tkm se to nevysypalo. Horší zpráva je, že toto nebude tvůj případ. Tipuju spíš na dvouhmotovej přítlačák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 ona ta rána se ozývá přímo pod nohama. Co v těch místech je? Je to i cítit přes botu. Je to někde pod pedálama. Dal jsem za ně nohu a pouštěl spojku, a az byla teměř nahoře, tak jsem to slyšel a citil. A nedělá to vždy. Včera to neudělalo vůbec a dneska hned co jsem vyjel z garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.