Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

pravě jsem si z bazaru koupil 1.9 TDI PD 96KW 6ti kvalt, 200 000km vyroba 3/2003. Vsechno dobre, jenom pred chvili me zacala zlobit....

zničeho nic se začala ozývat rána když pouštím spojku. Nedělalo to, ale při poslední jízdě to bylo slyšet a hlavně cítit. Přeřadil jsem a pouštím spojku a když se otáčky "chytly" tak se ozvala z pod nohou rána, jako by tam někdo bouchl kladivem. zastavil jsem a zkusil jsem na neutrál sešlápnout spojku a pomalu pustit - bylo to stejné - když jsem měl už spojku skoro nahoře, ozvala se rána.. V bazaru mě nějaký typek říkal (samozřejmě až sem zaplatil a podepsal papíry), že je asi načaté spojkové ložisko... Tak bych chtěl radu, co myslíte že to je, kolik si mám nachystat peněz, a jestli dojedu do servisu ke známému (60KM), nebo mám radši do bližšího...

Diky za každou radu

Zdravím,

pravě jsem si z bazaru koupil 1.9 TDI PD 96KW 6ti kvalt, 200 000km vyroba 3/2003. Vsechno dobre, jenom pred chvili me zacala zlobit....

zničeho nic se začala ozývat rána když pouštím spojku. Nedělalo to, ale při poslední jízdě to bylo slyšet a hlavně cítit. Přeřadil jsem a pouštím spojku a když se otáčky "chytly" tak se ozvala z pod nohou rána, jako by tam někdo bouchl kladivem. zastavil jsem a zkusil jsem na neutrál sešlápnout spojku a pomalu pustit - bylo to stejné - když jsem měl už spojku skoro nahoře, ozvala se rána.. V bazaru mě nějaký typek říkal (samozřejmě až sem zaplatil a podepsal papíry), že je asi načaté spojkové ložisko... Tak bych chtěl radu, co myslíte že to je, kolik si mám nachystat peněz, a jestli dojedu do servisu ke známému (60KM), nebo mám radši do bližšího...

Diky za každou radu

U 1.8T jsem toto zažil u fungl novýho auta, servis to řešil tak, že se počá až se to vysype a opraví se to v záruce.

Zmizelo to cca po týdnu samo, za dalších 80 tkm se to nevysypalo.

Horší zpráva je, že toto nebude tvůj případ.

Tipuju spíš na dvouhmotovej přítlačák.

• Autor

ona ta rána se ozývá přímo pod nohama. Co v těch místech je? Je to i cítit přes botu. Je to někde pod pedálama. Dal jsem za ně nohu a pouštěl spojku, a az byla teměř nahoře, tak jsem to slyšel a citil. A nedělá to vždy. Včera to neudělalo vůbec a dneska hned co jsem vyjel z garáže.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.