Jameson Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Ahoj, může mi někdo poradit, jak se seřizují přední světla? Vyměňoval jsem žárovky a zdá se mi , že dálkové svítí oproti tlumeným moc vysoko. Z vnitřní strany reflektoru jsou takový dva platový šrouby a hádám, že by se jimi měl výškově seřizovat každý světlo zvlášť. Dálkový a tlumený. Nebo se pletu a seřizuje se to jen oboje najednou a druhej šroub je na stranovou korekci? Radši se ptám, než začnu experimentovat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Ahoj, může mi někdo poradit, jak se seřizují přední světla? Vyměňoval jsem žárovky a zdá se mi , že dálkové svítí oproti tlumeným moc vysoko. Z vnitřní strany reflektoru jsou takový dva platový šrouby a hádám, že by se jimi měl výškově seřizovat každý světlo zvlášť. Dálkový a tlumený. Nebo se pletu a seřizuje se to jen oboje najednou a druhej šroub je na stranovou korekci? Radši se ptám, než začnu experimentovat.Díky Jeden šroub je výškový a druhým ohnisko posouváš vpravo/vlevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Ahoj, může mi někdo poradit, jak se seřizují přední světla? Vyměňoval jsem žárovky a zdá se mi , že dálkové svítí oproti tlumeným moc vysoko. Z vnitřní strany reflektoru jsou takový dva platový šrouby a hádám, že by se jimi měl výškově seřizovat každý světlo zvlášť. Dálkový a tlumený. Nebo se pletu a seřizuje se to jen oboje najednou a druhej šroub je na stranovou korekci? Radši se ptám, než začnu experimentovat.Díky Jeden šroub je výškový a druhým ohnisko posouváš vpravo/vlevo Díky. Je to tak, ja ale s lítostí jsem zjistil, že seřizovat jdou jenom potkávací! Dálkový jsou "navrdo". Je docela nepříjemný jet s naloženým autem. Tlumený si snížíš, kolečkem aby neoslňovaly ale dálkový pak svítí nahoru do stromů. Najivně jsem se domníval, že dokážu dálkový seřídit nějakým klíčem. Bohužel, seřizovat ani naklápět dálkový nejdou. Omlouvám se, objevil jsem Ameriku. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Ahoj, může mi někdo poradit, jak se seřizují přední světla? Vyměňoval jsem žárovky a zdá se mi , že dálkové svítí oproti tlumeným moc vysoko. Z vnitřní strany reflektoru jsou takový dva platový šrouby a hádám, že by se jimi měl výškově seřizovat každý světlo zvlášť. Dálkový a tlumený. Nebo se pletu a seřizuje se to jen oboje najednou a druhej šroub je na stranovou korekci? Radši se ptám, než začnu experimentovat.Díky Jeden šroub je výškový a druhým ohnisko posouváš vpravo/vlevo Díky. Je to tak, ja ale s lítostí jsem zjistil, že seřizovat jdou jenom potkávací! Dálkový jsou "navrdo". Je docela nepříjemný jet s naloženým autem. Tlumený si snížíš, kolečkem aby neoslňovaly ale dálkový pak svítí nahoru do stromů. Najivně jsem se domníval, že dokážu dálkový seřídit nějakým klíčem. Bohužel, seřizovat ani naklápět dálkový nejdou. Omlouvám se, objevil jsem Ameriku. :-) A neseřizujou se oboje světla zároveň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Na světle jsou tři seřizovací šrouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Na světle jsou tři seřizovací šrouby... Takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Na světle jsou tři seřizovací šrouby... Takže? Tak že asi nic :-) Jsou tam zepředu každýho světla dva imbus šrouby a seřizujou pouze pokávací. Až bude chvilka budu hledat, jestli tam není nějakej štelovací mechanizmus, kterým by se dala seřídit poloha celého telesa reflektoru v karoserii a pak doštelovat tlumený. Mám ale docela obavy, že nic nenajdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Na světle jsou tři seřizovací šrouby... Takže? Tak že asi nic :-) Jsou tam zepředu každýho světla dva imbus šrouby a seřizujou pouze pokávací. Až bude chvilka budu hledat, jestli tam není nějakej štelovací mechanizmus, kterým by se dala seřídit poloha celého telesa reflektoru v karoserii a pak doštelovat tlumený. Mám ale docela obavy, že nic nenajdu. Dva zepředu a jeden zezadu,kdo hledá,ten najde!!!!A kdo nenajde,jede do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 (editace) nastavovanie diaľkových svetiel... Editováno: 8. Srpen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ahoj, mám před FL s xenonama. Potřeboval bych vědět zapojení na svorkovnici u světel. Hledám parkovačky. Zkusil jsem je zapnout - dal na baterku a plusem zkoušečky hledal ve svorkovnici, ale bohužel nic. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Mockrát děkuji, už jsem si to našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.