Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, může mi někdo poradit, jak se seřizují přední světla? Vyměňoval jsem žárovky a zdá se mi , že dálkové svítí oproti tlumeným moc vysoko. Z vnitřní strany reflektoru jsou takový dva platový šrouby a hádám, že by se jimi měl výškově seřizovat každý světlo zvlášť. Dálkový a tlumený. Nebo se pletu a seřizuje se to jen oboje najednou a druhej šroub je na stranovou korekci? Radši se ptám, než začnu experimentovat.Díky

Ahoj, může mi někdo poradit, jak se seřizují přední světla? Vyměňoval jsem žárovky a zdá se mi , že dálkové svítí oproti tlumeným moc vysoko. Z vnitřní strany reflektoru jsou takový dva platový šrouby a hádám, že by se jimi měl výškově seřizovat každý světlo zvlášť. Dálkový a tlumený. Nebo se pletu a seřizuje se to jen oboje najednou a druhej šroub je na stranovou korekci? Radši se ptám, než začnu experimentovat.Díky

Jeden šroub je výškový a druhým ohnisko posouváš vpravo/vlevo

• 3 týdny později...
  • Autor

Díky. Je to tak, ja ale s lítostí jsem zjistil, že seřizovat jdou jenom potkávací! Dálkový jsou "navrdo".

Je docela nepříjemný jet s naloženým autem. Tlumený si snížíš, kolečkem aby neoslňovaly ale dálkový pak svítí nahoru do stromů. Najivně jsem se domníval, že dokážu dálkový seřídit nějakým klíčem. Bohužel, seřizovat ani naklápět dálkový nejdou. Omlouvám se, objevil jsem Ameriku. :-)

Díky. Je to tak, ja ale s lítostí jsem zjistil, že seřizovat jdou jenom potkávací! Dálkový jsou "navrdo".

Je docela nepříjemný jet s naloženým autem. Tlumený si snížíš, kolečkem aby neoslňovaly ale dálkový pak svítí nahoru do stromů. Najivně jsem se domníval, že dokážu dálkový seřídit nějakým klíčem. Bohužel, seřizovat ani naklápět dálkový nejdou. Omlouvám se, objevil jsem Ameriku. :-)

A neseřizujou se oboje světla zároveň?

Na světle jsou tři seřizovací šrouby...

Takže?

• Autor

Takže?

Tak že asi nic :-)

Jsou tam zepředu každýho světla dva imbus šrouby a seřizujou pouze pokávací. Až bude chvilka budu hledat, jestli tam není nějakej štelovací mechanizmus, kterým by se dala seřídit poloha celého telesa reflektoru v karoserii a pak doštelovat tlumený.

Mám ale docela obavy, že nic nenajdu.

Takže?

Tak že asi nic :-)

Jsou tam zepředu každýho světla dva imbus šrouby a seřizujou pouze pokávací. Až bude chvilka budu hledat, jestli tam není nějakej štelovací mechanizmus, kterým by se dala seřídit poloha celého telesa reflektoru v karoserii a pak doštelovat tlumený.

Mám ale docela obavy, že nic nenajdu.

Dva zepředu a jeden zezadu,kdo hledá,ten najde!!!!A kdo nenajde,jede do servisu...

nastavovanie diaľkových svetiel...

Upraveno od 62454

• 7 let později...

Ahoj, mám před FL s xenonama. Potřeboval bych vědět zapojení na svorkovnici u světel. Hledám parkovačky. Zkusil jsem je zapnout

- dal na baterku a plusem zkoušečky hledal ve svorkovnici, ale bohužel nic. Díky za pomoc.

• 2 týdny později...

Mockrát děkuji, už jsem si to našel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.