Publikováno Červenec 17, 200718 r Zdarec.Kamoš má Octavku 1,8 turbo r.v.98 a když přišlápne prudce plyn tak to netáhne a škube.Pomalu ho povoluje a pak se chytne.Když přidává plyn pomalu tak je to OK.Delá to od 2000 - 3000 otáček.Už tam vyměnil skoro všechno a pořád nic.
Červenec 22, 200718 r A nemáte někde netěsnost na potrubí mezi turbem a klapkou ? Ze vam skacu do rozhovoru....Diagnostika mi ukazuje prave tento problem,ze mam nekde netesnost mezi turbem a klapkou...Ale cele jsem to prosel a nenasel jsem vubec nic...Navic to bylo i v servisu a taky nic nenasli.Auto mi taky cuka pri plnem plynu v otackach kolem 4-6 tis....A kdyz jedu tak na 3/4 plynu,tak to nedela....muze to bejt neco jineho?Diky za rady...
Srpen 22, 200718 r Pánové pokud vám to dělá takové houpání při plném plynu jako když ubere přida ubere a to se opakuje tak je to pravdě podobně ventil N75. Dělalo my to taky po výmněně motor šlape jako hodinky.
Srpen 23, 200718 r Pánové pokud vám to dělá takové houpání při plném plynu jako když ubere přida ubere a to se opakuje tak je to pravdě podobně ventil N75. Dělalo my to taky po výmněně motor šlape jako hodinky. vidim to taky na N75
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.