Tomm Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Zdarec.Kamoš má Octavku 1,8 turbo r.v.98 a když přišlápne prudce plyn tak to netáhne a škube.Pomalu ho povoluje a pak se chytne.Když přidává plyn pomalu tak je to OK.Delá to od 2000 - 3000 otáček.Už tam vyměnil skoro všechno a pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Co píše VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Píše všechno OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 99% lambda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmi Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 99% lambda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Lamda je vyměnená.Delá to i bez celého vyfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A nemáte někde netěsnost na potrubí mezi turbem a klapkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 VAG ukazuje 100% hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysekchp Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 A nemáte někde netěsnost na potrubí mezi turbem a klapkou ? Ze vam skacu do rozhovoru....Diagnostika mi ukazuje prave tento problem,ze mam nekde netesnost mezi turbem a klapkou...Ale cele jsem to prosel a nenasel jsem vubec nic...Navic to bylo i v servisu a taky nic nenasli.Auto mi taky cuka pri plnem plynu v otackach kolem 4-6 tis....A kdyz jedu tak na 3/4 plynu,tak to nedela....muze to bejt neco jineho?Diky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Taky mi to dělá u mojí rsky. co stím pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Pánové pokud vám to dělá takové houpání při plném plynu jako když ubere přida ubere a to se opakuje tak je to pravdě podobně ventil N75. Dělalo my to taky po výmněně motor šlape jako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Pánové pokud vám to dělá takové houpání při plném plynu jako když ubere přida ubere a to se opakuje tak je to pravdě podobně ventil N75. Dělalo my to taky po výmněně motor šlape jako hodinky. vidim to taky na N75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 N75 taky vyměnen a porád nic...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Trochu OT, pardon. Na co zakládáš 2 stejná témata? Stejné téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.