Vinca Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Ahoj, koupil jsem octavku a vevnitř v kufru jsem našel lakovací tužky.Je pravda, že auto má pár škrábanců a chtěl bych to zalakovat, ale nevím,jak na to Byly tam dvě lakovací tužky, jedna barevná - červená a druha bezbarva - čirá. Jak se s tím pracuje? Poradí někdo nebo jsou nějaký zkušenosti? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 (editace) pořádně protřepat a na odmaštěnou a řádně očistěnou karosérii nejdříve natřít barvou a po zaschnutí přetřít bezbarvým lakem. Jinak výsled nevalný, ale nebude to v tom místě alespoň hnít. Takže pokud to máš jen na malé ťupky, tak se to dá, ale vetší rýhu bych s tím nedělal. Editováno: 18. Červenec 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 zkus jeste mrknout sem : Oprava kapoty od kamínků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Taky chci opravit několik míst poškozených od kamínků a hrany dveří. Mám metlu a tak se mi to nechce patlat tím štětečkem a vytviřit ono lejno. Napadlo mě to stříknout nějakou pistolí na modely. Rozhodně to neudělá takový jelito. Jen takovou pistoli mít Nebo nevíte o někom, kdo takovéhle drobné opravy laku dělá? (Praha a okolí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 (editace) Taky chci opravit několik míst poškozených od kamínků a hrany dveří. Mám metlu a tak se mi to nechce patlat tím štětečkem a vytviřit ono lejno. Napadlo mě to stříknout nějakou pistolí na modely. Rozhodně to neudělá takový jelito. Jen takovou pistoli mít Nebo nevíte o někom, kdo takovéhle drobné opravy laku dělá? (Praha a okolí) Uvažuju o tom samým, ale je to trochu problém. Barvu musíš stejně nanést ve větší vrstvě aby jsi vyrovnal schod a pak rozbrousit, případně znova dostříkat a zas rozbrousit a na závěr lak. Jestli v Avataru je tvoje Octa tak máme stejnou barvu Cayene, tak ti pak můžu poreferovat jak to dopadlo. Jsem modelář a pistole mám ,praxi mám zatím jen na modelech (letadla) a tam mě to funguje , ale na autě jsem to ještě nezkoušel. To mě teprve čeká. Jen nevím kdy se k tomu dostanu, ale rád bych ještě letos. Editováno: 19. Červenec 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Taky chci opravit několik míst poškozených od kamínků a hrany dveří. Mám metlu a tak se mi to nechce patlat tím štětečkem a vytviřit ono lejno. Napadlo mě to stříknout nějakou pistolí na modely. Rozhodně to neudělá takový jelito. Jen takovou pistoli mít Nebo nevíte o někom, kdo takovéhle drobné opravy laku dělá? (Praha a okolí) Uvažuju o tom samým, ale je to trochu problém. Barvu musíš stejně nanést ve větší vrstvě aby jsi vyrovnal schod a pak rozbrousit, případně znova dostříkat a zas rozbrousit a na závěr lak. Jestli v Avataru je tvoje Octa tak máme stejnou barvu Cayene, tak ti pak můžu poreferovat jak to dopadlo. Jsem modelář a pistole mám ,praxi mám zatím jen na modelech (letadla) a tam mě to funguje , ale na autě jsem to ještě nezkoušel. To mě teprve čeká. Jen nevím kdy se k tomu dostanu, ale rád bych ještě letos. jj, ta je moje a barva je opravdu cayene určitě dej vědět, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.