marvel Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jaký je v tom rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Jaký je v tom rozdíl? pri jednocedtnom je komunikácia z ovladača k autu pri dvojcestnom je komunikácia z ovladača k autu a aj opačne pri dvojcestných vzásade platí, že majú viac funkcií ako jednocestné najznámejšia značka pri dvojcestných je magicar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Aha, no tak to dík za info. Jsem vůbec něvěděl. Nemontuje někdo z Liberce a okolí alarmy? Nutně potřebuju. V pondělí se mi snažili ukrást auto a kdyby nezasáhl soused, tak jsem ho už neměl. Vyplašil je akorát, když měnili řídící jednotku motoru. Zlámat jim nohy hajzlům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Hajzlové! Tak to bych koupil sousedovi aspoň 18 letou láhev whisky. Já jsem se tuhle dobýval k řidicí jednotce motoru a musím přiznat, že je docela dobře umístěná, určitě lepší než kdyby byla v motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Hajzlové! Tak to bych koupil sousedovi aspoň 18 letou láhev whisky. Já jsem se tuhle dobýval k řidicí jednotce motoru a musím přiznat, že je docela dobře umístěná, určitě lepší než kdyby byla v motoru. No to taky neboj, koupil sem mu pořádnou flašku slivovice. A dneska jsem si pro octáku byl a cena za opravu a práci v autorizovaném servisu 18 200,-Kč. Ještě že jsou ty havarijní pojistky, jinak bych se asi zbláznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodrazka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Hajzlové! Tak to bych koupil sousedovi aspoň 18 letou láhev whisky. Já jsem se tuhle dobýval k řidicí jednotce motoru a musím přiznat, že je docela dobře umístěná, určitě lepší než kdyby byla v motoru. No to taky neboj, koupil sem mu pořádnou flašku slivovice. A dneska jsem si pro octáku byl a cena za opravu a práci v autorizovaném servisu 18 200,-Kč. Ještě že jsou ty havarijní pojistky, jinak bych se asi zbláznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodrazka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 mám dvoucestný alarm s vyřazením starteru a jsem s ním spokojeny .CS-1513LCD /LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.