Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kamarat si kupil Visit My Website

15007185317_big.jpg

po zapojeni 12V + ACC + GND + predne repro.....tak napise nejaku hlasku na ktorej je napisane PICTURE OFF for SAFE TV...nieco v takom zmysle....ked tam vlozime cd tak vsetko hra...okrem toho obrazu, nic neni vidiet ziadne menu iba tu hlasku.....Nestretli ste sa s tym niekto ?

15007185317_big.jpg

po zapojeni 12V + ACC + GND + predne repro.....tak napise nejaku hlasku na ktorej je napisane PICTURE OFF for SAFE TV...nieco v takom zmysle....ked tam vlozime cd tak vsetko hra...okrem toho obrazu, nic neni vidiet ziadne menu iba tu hlasku.....Nestretli ste sa s tym niekto ?

neco podobneho sem resil, kdyz sem vlozil film tak hral jen zvuk a obraz ne,mptrojky byly vpohode,bylo to tim ze pri hrani musi byt zatazena rucni brzda,je tam jeden kabel ktery na ni pripojis a pak to hraje,aby ses nedival za jizdy,ja to hezky obesel a obcas nekomu pustim film ikdyz se jede autem ;)

• Autor

15007185317_big.jpg

neco podobneho sem resil, kdyz sem vlozil film tak hral jen zvuk a obraz ne,mptrojky byly vpohode,bylo to tim ze pri hrani musi byt zatazena rucni brzda,je tam jeden kabel ktery na ni pripojis a pak to hraje,aby ses nedival za jizdy,ja to hezky obesel a obcas nekomu pustim film ikdyz se jede autem ;)

no nam tam neni vidiet ziadne menu nic vsetko hra ale obraz nikde...ale mozno to bude tym ako vravis...je tam jeden kabel SAFE asi to bude on nie ? kam ho mam napojit ?

15007185317_big.jpg

no nam tam neni vidiet ziadne menu nic vsetko hra ale obraz nikde...ale mozno to bude tym ako vravis...je tam jeden kabel SAFE asi to bude on nie ? kam ho mam napojit ?

jj tak to je presne ono ;) taky mi to jelo bez obrazu, u tebe to asi nazvali safe jakoze aby to bylo bezpecne sledovani,ja to mel primo handbrake ;) uz si to ale moc nepamatuju je to davno co jsem to zapojoval....myslim ze na +12V....ale radeji by to chtelo jeste reakci nekoho kdo mi to potvrdi, pro jistotu :palec2:

nebo mrkni do el. schemat co je na vystupu kdyz je zatazena rucni brzda a hned to budes vedet :palec2:

• Autor

15007185317_big.jpg

jj tak to je presne ono ;) taky mi to jelo bez obrazu, u tebe to asi nazvali safe jakoze aby to bylo bezpecne sledovani,ja to mel primo handbrake ;) uz si to ale moc nepamatuju je to davno co jsem to zapojoval....myslim ze na +12V....ale radeji by to chtelo jeste reakci nekoho kdo mi to potvrdi, pro jistotu :palec2:

no nechcem mu to odpalit :) normalne ten safe dam iba na +12V ?

• Autor
nebo mrkni do el. schemat co je na vystupu kdyz je zatazena rucni brzda a hned to budes vedet :palec2:

no prave tie schemata su chudobneeeee :help:

koukal sem do navodu a u me a pisou: connect to metalic body or chasses of the car....jedine ze bych se mrknul jak to tam mam pripojene za radiem abys to vedel urcite

19807141516_big.jpg

je tam vstup "Manual brake control string" či ako sa to volá, nedobre to vidieť a nech skúsi ten uzemniť...

Inak tie vstupy/výstupy sú bolesťou týchto lacákov a zvyknú sa polámať, tak nech s tým moc nemanilupuje :)

...ten kabel musíš dát na kostru...je to pojistka aby nešel obraz při jízdě ;)

• Autor

diky za postrehy chlapy.......staci ten kabel pripojit na kostru napr GND co bol v isokonektore ? alebo treba najst ine miesto.......

diky za postrehy chlapy.......staci ten kabel pripojit na kostru napr GND co bol v isokonektore ? alebo treba najst ine miesto.......

klidne na GND z iso konektoru :palec2:

• Autor

ok dakujem vstkym potom to skusim...a napisem ci to pomohlo

• 1 měsíc později...

cakame odpoved.... -_--_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.