dany-morti Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Klimatizácia tu bola už toľkokrát spomínaná, ale chcel by som sa spýtať, či by sa dala narvať do feldy 1,9D nejaká z iného auta, napr vw, fiat, atd. Mám na mysli manuálnu, funkcia by mala byť tá istá u všetkých nie? Ak sa jedná o držiaky a remenice, v tom nevidím problém, také veci sa dajú vyriešiť, len ma trápi, ako to všetko zapojiť. Videl som tu také niečo ako fúkar pod autorádiom, to stačí len doviesť vzduch pred ventilátor, alebo to je komplikovanejšie. Za každý odkaz a foto, schému vopred vďaka. Auto používam na podnikanie, je v top stave, a neuvažujem o jej predaji,, nakoľko tá spotreba a ceny náhradných dielov mi celkom vyhovujú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 A nebylo by lepsi a jednodussi (kdyz uz teda) domontovat origo klimatizaci pro Felicii? Sehnat dily na vrakovistich asi nebude lehke, ale zastavba by podle meho nazoru byla mnohem jednodussi nez napasovavat nejakou z Fiatu ci neceho jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany-morti Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 (editace) skúšal som všetko možné, aj v zahraničí. Keď niečo najdem, hneď je to preč. Vždy natrafím len na iné značky, tak uvažujem. A nevieš náhodou, ako to funguje, aký vzduch chladí klíma. Mne to pripadá, že je vháňaní vzduch z vonku a akokeby namiesto radiátora je tam druhý, ktorý je ľadový? Alebo je pred ním? Tejto klíme trošku nechápem Editováno: 21. Červenec 2007, autor: dany-morti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Tak trocha teorie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 jedine tam hodit z 1.6,v 1.9 jsem ji jeste nevidel,ale nebude asi pasovat drzak motoru na klim.kompresor.Ale tech aut s klimou je tak malo,ze nevim,zda se da na vrakaci sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 pred par dny jsem ji videl v annonci,mozna bych i nasltel cislo,byla ale bez chlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) No hele, do Felicie 1.9D se klimatizace NIKDY sériově nedávala... Editováno: 18. Listopad 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwCharlie Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 já si myslím,že to nestojí za to,budeš se drbat jak sviňa,aby jsi vyřešil držáky a řamenice,pak se budeš trápit s vedením a elektrikou a nakonec tě psychicky dodělá přístrojovka,protože ta je jiná na rozdíl od aut bez klimy. Pokud chceš klimu,tak si kup raději auto s klimou,to je naytel nějaké takové dodělávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 A co pouzit klimu z octavky 1,9SDI? Pokud se tedy vubec delala, moc jich nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany-morti Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No hele, do Felicie 1.9D se klimatizace NIKDY sériově nedávala... No dnes som videl v bazare feldu 1,9D s klimou, dovoz Nemecko, som bol zvedavý, tak mi to otvoril chlapík, a origoš, vyrazené znaky škody, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 No dnes som videl v bazare feldu 1,9D s klimou, dovoz Nemecko, som bol zvedavý, tak mi to otvoril chlapík, a origoš, vyrazené znaky škody, To este neznamena ze to je seriovka priamo od skody. Moze to byt zmluvna dodatocna montaz pre zapadny trh - viem ze sa to robilo. Kazdopadne ide dorobit klima ina. Ja som sa vozil na firemnej 1.9D kde bola klima dorabana tusim od Diavia a sam som mal 1.6LX kde tiez nebola origos skodovacka klima ale nejaka dorabana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.