novales Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ahoj všem, stala se mi věc a to velmi nemilá dneska jedu v zapůjčené OI a stalo se nemilé řemenice zcela opustilavačkový hřídel vypadá to tedy na potkaný motor Add 1. Jde to opravit, nebo koupit nový. 2) Kolik jetý může stát ? 3) Jaká je šance na opravu ? Vypadá to, že se potkali písty a ventily Díky za každou radu. Novales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ahoj všem,stala se mi věc a to velmi nemilá dneska jedu v zapůjčené OI a stalo se nemilé řemenice zcela opustilavačkový hřídel vypadá to tedy na potkaný motor Add 1. Jde to opravit, nebo koupit nový. 2) Kolik jetý může stát ? 3) Jaká je šance na opravu ? Vypadá to, že se potkali písty a ventily Díky za každou radu. Novales Zapůjčené? Tak to snad není tvoje starost nebo jenom pomáháš? To je jedno, já odhaduju cenu holého motoru na max 10tis. a ještě to je drahý a s prací tak 15tis., záleží kdo to bude dělat, jsou to jen moje odhady nebo spíš částky který bych za to dal já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 (editace) Ahoj všem,stala se mi věc a to velmi nemilá dneska jedu v zapůjčené OI a stalo se nemilé řemenice zcela opustilavačkový hřídel vypadá to tedy na potkaný motor Add 1. Jde to opravit, nebo koupit nový. 2) Kolik jetý může stát ? 3) Jaká je šance na opravu ? Vypadá to, že se potkali písty a ventily Díky za každou radu. Novales záleží na tom, jak hodně se to potkalo, až se to rozebere, tak se ukáže, jak jsou na tom písty, pokud by byly OK, tak by stačilo dát komplet hlavu + rozvody. Hlava je možná KO, jelikož když se potká DOHC nebo OHC, tak se zapresujou ventily do pouzder a taky se vytrhne vačka z hlavy + se ohne nebo popraská. Záleží na okolnostech, co povolí spíš a taky, při jakých otáčkách se to stalo. Editováno: 22. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scamp Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ahoj všem,stala se mi věc a to velmi nemilá dneska jedu v zapůjčené OI a stalo se nemilé řemenice zcela opustilavačkový hřídel vypadá to tedy na potkaný motor Add 1. Jde to opravit, nebo koupit nový. 2) Kolik jetý může stát ? 3) Jaká je šance na opravu ? Vypadá to, že se potkali písty a ventily Díky za každou radu. Novales čusa to Ti nezávidim... mě se to potkalo asi před 4 měsícema...stalo se mi to při rychlosti 100 na dalnici na pětku asi 2tis otaček a oprava vyšla na 13tisic platil si to mechanik kterej to tejden předtim špatně vyměnil...a v hajzlu byli ventili, zdvihátka, pouzdra ventilu řemen a dál už si nevzpomínám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novales Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) Zatím tiše doufám, že písty a klikovka vydržely až rozeberu uvidíme. Děkuji všem za rady. Nemáte někdo typ, jestli se to dá koupit na vrakovišti, myslím jen hlavu, nebo obvykle prodávají celé motory ? Editováno: 23. Červenec 2007, autor: novales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 zavolej sem, tady ti to reknou i cenou...vrakoviště praha vršovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.