ika Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Mám octavii r.v. 99 TDi 81 kW motor AHF. Koupil jsem ji pred 2 týdny a dojel jsem akorát z bazaru domu. Zjistil jsem, že predchozí majetel jezdil na biopalivo. Takže vše co mohlo bejt bylo zacpaný. Všechno jsme vyčistili, dali nový vstřiky a palivový čerpadlo. Alternátor je v pohodě VAG nenašel žádnou závadu. Po opravě jsem ujel zhruba 50 km a auto začalo v nízkych otáčkách cukat. Druhý den jsem ho už nenastartoval vúbec, přitom před tím jelo jak splašený. Dnes jsme už jen přeměřovali napětí, no a zjistili jsme, že kabel co jde k alternátoru dává jen 9V pak tam je ještě jeden co dává cca 12,5V , ale to bude nejspíš tempomat. Myslím? Nemužem přijít na to kde se strácí zbilejch 3,5V. Kontakty jsme přejeli zbývaj nám jen překontrolovat kobely. Je tam asi dodělavanej centrál a alarm. Nemáte nekdo ňáky zkušenosti? Kabel po kabelu rozmotávat? Pěkná pakárna. Pomohlo by mně i scháma zapojení alternátoru a nebo řídící jednotky. Nemá někdo. Sííííím. Jsem fakt v p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Mám octavii r.v. 99 TDi 81 kW motor AHF. Koupil jsem ji pred 2 týdny a dojel jsem akorát z bazaru domu. Zjistil jsem, že predchozí majetel jezdil na biopalivo. Takže vše co mohlo bejt bylo zacpaný. Všechno jsme vyčistili, dali nový vstřiky a palivový čerpadlo. Alternátor je v pohodě VAG nenašel žádnou závadu. Po opravě jsem ujel zhruba 50 km a auto začalo v nízkych otáčkách cukat. Druhý den jsem ho už nenastartoval vúbec, přitom před tím jelo jak splašený. Dnes jsme už jen přeměřovali napětí, no a zjistili jsme, že kabel co jde k alternátoru dává jen 9V pak tam je ještě jeden co dává cca 12,5V , ale to bude nejspíš tempomat. Myslím? Nemužem přijít na to kde se strácí zbilejch 3,5V. Kontakty jsme přejeli zbývaj nám jen překontrolovat kobely. Je tam asi dodělavanej centrál a alarm. Nemáte nekdo ňáky zkušenosti? Kabel po kabelu rozmotávat? Pěkná pakárna. Pomohlo by mně i scháma zapojení alternátoru a nebo řídící jednotky. Nemá někdo. Sííííím. Jsem fakt v p... 2 týdny . Tak to vrať a pořádně jim to omlať jim to o hlavu. Na to máš právo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ika Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Mám octavii r.v. 99 TDi 81 kW motor AHF. Koupil jsem ji pred 2 týdny a dojel jsem akorát z bazaru domu. Zjistil jsem, že predchozí majetel jezdil na biopalivo. Takže vše co mohlo bejt bylo zacpaný. Všechno jsme vyčistili, dali nový vstřiky a palivový čerpadlo. Alternátor je v pohodě VAG nenašel žádnou závadu. Po opravě jsem ujel zhruba 50 km a auto začalo v nízkych otáčkách cukat. Druhý den jsem ho už nenastartoval vúbec, přitom před tím jelo jak splašený. Dnes jsme už jen přeměřovali napětí, no a zjistili jsme, že kabel co jde k alternátoru dává jen 9V pak tam je ještě jeden co dává cca 12,5V , ale to bude nejspíš tempomat. Myslím? Nemužem přijít na to kde se strácí zbilejch 3,5V. Kontakty jsme přejeli zbývaj nám jen překontrolovat kobely. Je tam asi dodělavanej centrál a alarm. Nemáte nekdo ňáky zkušenosti? Kabel po kabelu rozmotávat? Pěkná pakárna. Pomohlo by mně i scháma zapojení alternátoru a nebo řídící jednotky. Nemá někdo. Sííííím. Jsem fakt v p... 2 týdny . Tak to vrať a pořádně jim to omlať jim to o hlavu. Na to máš právo. No to bych rád ale už v tom mám 20 000,- a to jsou všechno díly prez známý bez papírú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 no tak to si kupil peknu blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 no tak to si kupil peknu blbost.... To asi nechtěl slyšet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 no tak to si kupil peknu blbost.... Ty jsi ho teda podpořil! Není nad dobru radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 to co píše je blbost.Chce to pořádně projít a takhle po netu je to zbytečnost.100 názorů a třebas každá je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ika Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 A CO TO SCHÉMA? NEMÁTE NĚKDO? JESTLI ANO BYL BYCH ZA NĚJ MOOOC VDĚČNEJ. UŠETŘILO BY NÁM TO MOŘE ČASU. EMAIL MÁM ika44@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.