Honzik6098 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Kolik roomstrů jezdí na plzeňsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Kolik roomstrů jezdí na plzeňsku? No, myslím že docela dost, i v Roomsterclubu je nás několik. Já jsem z Rokycan, dělám v Plzni a Roomstery vídám dost často jak doma, tak i v Plzni. Jednou v Rokycanech jsem jel na malým kruháči za béžovým Roomsterem, za ním vjel červený a pak já s modrým, takže v jednu chvíli jsme byly na kruháči 3 Roomsteři zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olympic Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Kolik roomstrů jezdí na plzeňsku? No, myslím že docela dost, i v Roomsterclubu je nás několik. Já jsem z Rokycan, dělám v Plzni a Roomstery vídám dost často jak doma, tak i v Plzni. Jednou v Rokycanech jsem jel na malým kruháči za béžovým Roomsterem, za ním vjel červený a pak já s modrým, takže v jednu chvíli jsme byly na kruháči 3 Roomsteři zasebou Od pondělka budu k vidění v Plzni. Capuccino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redear Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 a ted jsem k videni i ja, cerveny scout. jen v roomsterclubu neprijimaji nove cleny, takze se neprihlasim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 (editace) a ted jsem k videni i ja, cerveny scout. jen v roomsterclubu neprijimaji nove cleny, takze se neprihlasim... Jen vydrž, bude se přijímat, jen je Admin trohu zaneprázdněn. (aspoň myslím) Ale jinak vítej mezi náma Editováno: 2. Listopad 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olympic Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jen vydrž, bude se přijímat, jen je Admin trohu zaneprázdněn. (aspoň myslím) Já sleduji tohle fórum od léta a už podruhé je pozastaveno přijímání nových členů. Admin je zaneprázdněn, nebo ? Na můj vkus ta pauza trvá dlouho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 (editace) Tak někdy v srpnu bych už měl jezdit po Plzni Rumík šedá platinum 1,2 TSI 63KW. Neznáte někoho v Plzni a okolí kdo montuje autoalarm ,tempomat , maxidot? Dík Jirka Editováno: 3. Srpen 2010, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.