Červenec 25, 200718 r Kolik roomstrů jezdí na plzeňsku? No, myslím že docela dost, i v Roomsterclubu je nás několik. Já jsem z Rokycan, dělám v Plzni a Roomstery vídám dost často jak doma, tak i v Plzni. Jednou v Rokycanech jsem jel na malým kruháči za béžovým Roomsterem, za ním vjel červený a pak já s modrým, takže v jednu chvíli jsme byly na kruháči 3 Roomsteři zasebou
Říjen 12, 200717 r Kolik roomstrů jezdí na plzeňsku? No, myslím že docela dost, i v Roomsterclubu je nás několik. Já jsem z Rokycan, dělám v Plzni a Roomstery vídám dost často jak doma, tak i v Plzni. Jednou v Rokycanech jsem jel na malým kruháči za béžovým Roomsterem, za ním vjel červený a pak já s modrým, takže v jednu chvíli jsme byly na kruháči 3 Roomsteři zasebou Od pondělka budu k vidění v Plzni. Capuccino.
Listopad 2, 200717 r a ted jsem k videni i ja, cerveny scout. jen v roomsterclubu neprijimaji nove cleny, takze se neprihlasim...
Listopad 2, 200717 r a ted jsem k videni i ja, cerveny scout. jen v roomsterclubu neprijimaji nove cleny, takze se neprihlasim... Jen vydrž, bude se přijímat, jen je Admin trohu zaneprázdněn. (aspoň myslím) Ale jinak vítej mezi náma Upraveno Listopad 2, 200717 r od foromen
Listopad 17, 200717 r Jen vydrž, bude se přijímat, jen je Admin trohu zaneprázdněn. (aspoň myslím) Já sleduji tohle fórum od léta a už podruhé je pozastaveno přijímání nových členů. Admin je zaneprázdněn, nebo ? Na můj vkus ta pauza trvá dlouho!
Červenec 10, 201015 r Tak někdy v srpnu bych už měl jezdit po Plzni Rumík šedá platinum 1,2 TSI 63KW. Neznáte někoho v Plzni a okolí kdo montuje autoalarm ,tempomat , maxidot? Dík Jirka Upraveno Srpen 3, 201015 r od Rumík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.