Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kolik roomstrů jezdí na plzeňsku?

No, myslím že docela dost, i v Roomsterclubu je nás několik. Já jsem z Rokycan, dělám v Plzni a Roomstery vídám dost často jak doma, tak i v Plzni. Jednou v Rokycanech jsem jel na malým kruháči za béžovým Roomsterem, za ním vjel červený a pak já s modrým, takže v jednu chvíli jsme byly na kruháči 3 Roomsteři zasebou :)

• 2 měsíce později...

No, myslím že docela dost, i v Roomsterclubu je nás několik. Já jsem z Rokycan, dělám v Plzni a Roomstery vídám dost často jak doma, tak i v Plzni. Jednou v Rokycanech jsem jel na malým kruháči za béžovým Roomsterem, za ním vjel červený a pak já s modrým, takže v jednu chvíli jsme byly na kruháči 3 Roomsteři zasebou :)

Od pondělka budu k vidění v Plzni. Capuccino.

• 3 týdny později...

a ted jsem k videni i ja, cerveny scout. jen v roomsterclubu neprijimaji nove cleny, takze se neprihlasim... :(

a ted jsem k videni i ja, cerveny scout. jen v roomsterclubu neprijimaji nove cleny, takze se neprihlasim... :(

Jen vydrž, bude se přijímat, jen je Admin trohu zaneprázdněn. ;) (aspoň myslím)

Ale jinak vítej mezi náma -_-

Upraveno od foromen

• 2 týdny později...
Jen vydrž, bude se přijímat, jen je Admin trohu zaneprázdněn. ;) (aspoň myslím)

Já sleduji tohle fórum od léta a už podruhé je pozastaveno přijímání nových členů. Admin je zaneprázdněn, nebo kol6 ? Na můj vkus ta pauza trvá dlouho! :kol-143:

• 2 roky později...

Tak někdy v srpnu bych už měl jezdit po Plzni Rumík šedá platinum 1,2 TSI 63KW. Neznáte někoho v Plzni a okolí kdo montuje autoalarm ,tempomat , maxidot? Dík Jirka

Upraveno od Rumík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.