Majkl7777777 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Čaute všetci, potrebujem poradiť s typom kábelu ktorý potrebujem pre napájanie zosíku. Momentálne som si kúpil 9mm2 o dlžke 5m. Potom som si kúpil zosík Magnat Ultra 4000 a tam som sa dočítal že potrebuje 12mm2. Zosík má dve poistky 2x15A. Kúpil som repro Ground Zero Hydrogen 16 Neo a plánujem dokúpiť ešte Ground Zero Hydrogen 165X do pláta, neskôr subwoofer. Otázka, stačí mi momentálne tento 9mm2 kábel na napájanie zosíku s Neo reprákmi? Aký budem potrebovať kábel keď budem mať spomínanú výbavu? Spomínaný zosík (Magnat Ultra 4000) má RMS výkon 4x45W alebo 2X130W. Mám si potom dokúpiť rovnaký zosík a premostiť oba, alebo mi bude stačiť jeden na spomínané repro. Po prípade či radšej nepredať tento zosík a nekúpiť nejaký poriadny, i keď jeho špecka sa mi páčila. Repro sú 100/150. Aké repro káble by ste mi doporučili, ako o akom priereze. Teraz tá najťažšia otázka. Kadiaľ viesť napájací kábel. Skúšal som to cez tú dieru čo je pri spolujazdcovi, ale ten 5metrový kábel skončil niekde pri zadnom sedadle. Ťahal som ho pri dverách dole v tej krytke. Fakt potrebujem poradiť, bo som už z toho mimo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 (editace) tady máš tabulku na určení průřezu kabelu k zesiku, na ten tvuj zesilovač bych koupil minimálně tu 12tku kabel, možná i víc, kdyby jsi náhodou někdy něco přidal Editováno: 26. Červenec 2007, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Majkl7777777 napsal: Čaute všetci,potrebujem poradiť s typom kábelu ktorý potrebujem pre napájanie zosíku. Momentálne som si kúpil 9mm2 o dlžke 5m. Potom som si kúpil zosík Magnat Ultra 4000 a tam som sa dočítal že potrebuje 12mm2. Zosík má dve poistky 2x15A. Kúpil som repro Ground Zero Hydrogen 16 Neo a plánujem dokúpiť ešte Ground Zero Hydrogen 165X do pláta, neskôr subwoofer. Otázka, stačí mi momentálne tento 9mm2 kábel na napájanie zosíku s Neo reprákmi? Aký budem potrebovať kábel keď budem mať spomínanú výbavu? Spomínaný zosík (Magnat Ultra 4000) má RMS výkon 4x45W alebo 2X130W. Mám si potom dokúpiť rovnaký zosík a premostiť oba, alebo mi bude stačiť jeden na spomínané repro. Po prípade či radšej nepredať tento zosík a nekúpiť nejaký poriadny, i keď jeho špecka sa mi páčila. Repro sú 100/150. Aké repro káble by ste mi doporučili, ako o akom priereze. Teraz tá najťažšia otázka. Kadiaľ viesť napájací kábel. Skúšal som to cez tú dieru čo je pri spolujazdcovi, ale ten 5metrový kábel skončil niekde pri zadnom sedadle. Ťahal som ho pri dverách dole v tej krytke. Fakt potrebujem poradiť, bo som už z toho mimo. Dík Majkl7777777, pohladaj nabudúce, hned na tejto strane je príspevok kde sa podobné riešilo....... Ukostření zesilovače, lama dotaz - všichni sééém http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18363 Kde vzit napajeni pro zesilovac, ke napichnout mimo baterky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=zesilova%C4%8D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.