Milos Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Možná to jsem vůbec nepatří, ale jestli tohle nejni HTP osmdesátejch let tak nevím. Si poslechněte ten zvuk...mu to tam ševelí jako mě pod kapotou lol http://www.knight-rider.wbs.cz/KNIGHT_RIDER.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 no tedy tak slavnej motor tam máš :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 no tedy tak slavnej motor tam máš :-)) já bych spíš řek že tam mám stejnej kafemlejnek jako on , ale kéž by mi to alespon taky jezdilo taky na vodík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 taK to bych taky bral na vodík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu. Takže to bude pořád trojhrnek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu. Takže to bude pořád trojhrnek? nie mal by to byt 4 valec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Tyhle zaruceny zpravy mam nejradsi... Mel by to byt 4-valec, i varianta s preplnovanim, ale jestli bude mit turbo i kompresor je jen spekulace. Osobne bych tipoval jen na turbo, kompresor uz by to moc prodrazil. A oznaceni TSi neni nutne zkratka jen pro turbo+kompresor - viz. 1.4 TSi 90kW (u VW) a 1.8 TSi 118kW (oznaceni u Skoda, treba u Audi je to 1.8 TFSi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.