Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Možná to jsem vůbec nepatří, ale jestli tohle nejni HTP osmdesátejch let tak nevím. Si poslechněte ten zvuk...mu to tam ševelí jako mě pod kapotou lol lol

http://www.knight-rider.wbs.cz/KNIGHT_RIDER.avi

no tedy tak slavnej motor tam máš :-))

• Autor
no tedy tak slavnej motor tam máš :-))

já bych spíš řek že tam mám stejnej kafemlejnek jako on :D , ale kéž by mi to alespon taky jezdilo taky na vodík.

taK to bych taky bral na vodík

• Autor

Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna :p

• 1 měsíc později...

Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna :p

Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu.

• Autor

Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu.

Takže to bude pořád trojhrnek?

Takže to bude pořád trojhrnek?

nie mal by to byt 4 valec.

Tyhle zaruceny zpravy mam nejradsi... :wacko:

Mel by to byt 4-valec, i varianta s preplnovanim, ale jestli bude mit turbo i kompresor je jen spekulace.

Osobne bych tipoval jen na turbo, kompresor uz by to moc prodrazil.

A oznaceni TSi neni nutne zkratka jen pro turbo+kompresor - viz. 1.4 TSi 90kW (u VW) a 1.8 TSi 118kW (oznaceni u Skoda, treba u Audi je to 1.8 TFSi).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.