Publikováno Červenec 25, 200718 r Možná to jsem vůbec nepatří, ale jestli tohle nejni HTP osmdesátejch let tak nevím. Si poslechněte ten zvuk...mu to tam ševelí jako mě pod kapotou lol http://www.knight-rider.wbs.cz/KNIGHT_RIDER.avi
Červenec 25, 200718 r Autor no tedy tak slavnej motor tam máš :-)) já bych spíš řek že tam mám stejnej kafemlejnek jako on , ale kéž by mi to alespon taky jezdilo taky na vodík.
Červenec 30, 200718 r Autor taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna
Září 26, 200717 r taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu.
Září 28, 200717 r Autor taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu. Takže to bude pořád trojhrnek?
Září 28, 200717 r taK to bych taky bral na vodík Ale ted jsem někde dočet, že škodovka připravuje benzínový motor 1.2 s turbem, údajně to bude základní motor do oktávky, ale nevím jestli to nejni nějaká kachna Jo jo bude to 1.2 TSi takže turbo+kompresor, výkon asi kolem 70Kw. Bude vycházet z 1.2 HTP 12V. Ale netuším jestli to napadlo pány v Boleslavi nebo pány v německu...asi spíš v německu. Takže to bude pořád trojhrnek? nie mal by to byt 4 valec.
Září 28, 200717 r Tyhle zaruceny zpravy mam nejradsi... Mel by to byt 4-valec, i varianta s preplnovanim, ale jestli bude mit turbo i kompresor je jen spekulace. Osobne bych tipoval jen na turbo, kompresor uz by to moc prodrazil. A oznaceni TSi neni nutne zkratka jen pro turbo+kompresor - viz. 1.4 TSi 90kW (u VW) a 1.8 TSi 118kW (oznaceni u Skoda, treba u Audi je to 1.8 TFSi).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.