clef Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 uvazuji si nechat namontovat do O1 55kW (2000) klimatizaci z nejake bouracky. Nechci investovat do klima vice jak 10-15 tis. Poprosil bych o radu, zda je mozne za ty penize to vubec realizovat, zda je mozne instalovat klima i z jinych nez Oct, zkusenosti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 O tom se zde napsalo již hodně. Zkus se napřed podívat sem a kdyby si nenašel co hledáš, tak ti snad někdo poradí. Ale myslím si, že je zde vše co potřebuješ. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...=%2Bklimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 uvazuji si nechat namontovat do O1 55kW (2000) klimatizaci z nejake bouracky. Nechci investovat do klima vice jak 10-15 tis. Poprosil bych o radu, zda je mozne za ty penize to vubec realizovat, zda je mozne instalovat klima i z jinych nez Oct, zkusenosti atd. Právě dodělávám klimu, sice jen manuální, ale mě to stačí. Záleží jak seženeš díly a kdo ti udělá práci, já třeba sehnal téměř celou klimu za cca 5000,- chybí mi jen čidlo na vypnutí při 5st.C a sahara s druhým větrákem, většinu práce si dělám sám, pomáhá mi jen táta. Elektriku nechám udělat Rolbaře(bude mi toho dělat víc) a potom akorát naplnění a mělo by to fungovat. Jinak se setkávám s názorama že jsem blázen, že je na tom práce jak na kostele, ale řeknu na rovinu, když to někoho baví, tak to tak těžký není, stačí mít obě ruce pravý a nějaký to vybavení, ani dílna není potřeba, dělám to před barákem na ulici... A dodělávám to z origo dílů, z nějaký bouračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 bud rad,ze nemas tdi,jinak jsem ted jednu s kolegou dodelal,spis teda on,ja byl na dovce,ale budu delat dalsi na tdi,znamemu,zalezi ale na dilech,jelikoz do nich nevidis,musis vybirat jen z odzkousenych zdroju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 bud rad,ze nemas tdi,jinak jsem ted jednu s kolegou dodelal,spis teda on,ja byl na dovce,ale budu delat dalsi na tdi,znamemu,zalezi ale na dilech,jelikoz do nich nevidis,musis vybirat jen z odzkousenych zdroju Jj, to vím, mám motorizaci u který je to nejednodušší, ani držák kompresoru není potřeba, ten už je tam připravenej a co vím u TDi tak tam se snad musej rozdělat i rozvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 no prave,rozvody,proto se to delalo tesne pred rozvodama,kdyz uz se to rozdelava,tak at se to vymeni komplet,jen se jeste cekalo na trubky od serva,nez ze skodovky dosly,tak auto nejakou dobu stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Dělat klimu na TDI je hrůza a děs, tam už musí předek dolů, není tam na nic místo, ale když se to spojí s rozvodama, tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 dodělával jsem climatronik do tdi a až na tu elektriku docela v pohodě, držím palce ať se zadaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.