Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Škodovka prodává stěrače Bosch? a dává je na auta z výroby? hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Škodovka prodává stěrače Bosch? a dává je na auta z výroby? hustý Bosch dodává aera škodovce s jejím logem. Klasiky stěrače jsou snad SKF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Bosch dodává aera škodovce s jejím logem. Klasiky stěrače jsou snad SKF Ja mel originalni sterace obycejne taky Bosch, ...ale uz to budou 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Pouzivam ted aera od Skodovky (vyrobce Bosch, c.d. 1U1 998 003, 800,- Kc/sada) a jsem skutecne spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 zkusil jsem na jaře hypermarketovky-neodolal jsem tomu dobrodružství za tu cenu, a fungují perfektně co se týče přítlaku na sklo atd, akorát sleduji že gumky letní sezónu nevydrží, ale za tu cenu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Tak obecně gumky vydrží 100% tak půl sezóny, tak asi zase tak špatně si ty supermarkety nevedou oproti OEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 čawte...ja som taktiež kupoval stierače aero od výrobcu CARGO za zaujímavú cenu 700sk/2ks...a to som kupoval 47cm a 61cm(séria má 53cm)...lebo ma štvalo že nezotiera kúsok medzi stieračmi...takto zotrie všetko a ešte ako dobre ...100% lepšie oproti origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Koupil jsem v Tesku bezramínkový stěrače,jedem za 50 kč a to 55cm a 45cm a jsou gut.Ticho a čisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 včera jsem byl u nás v mototechně v Přerově..pro znalé je to "Kobliha" ..a chtěl jsem po babě Aero stěrače...se mě ptala jaký..tak jsem jí odpověděl.. "no nějaký ty lepší" a čekal jsem co mi na to řekne..její odpověď byla pohotová..."no máme tady jenom jediný, ty nejlepší" ..a podala mi Bosche.. :D tak jsem se jenom pousmál a znova jsem ji odpověděl, že tohle jsou zrovna ty nejhorší...no hleděla na mě jak na svatej obrázek..tak jsem jí vylíčil tuhle několikastránkovou záležitost a ona a její další spolupracovníci se mě snažili přesvědčit, že jsou dobrý, a že s tím u nich ještě nikdo neměl problémy..tak sme si chvilku povídali a když jsem se jí zeptal jestli mi to vyreklamuje když se mi stane tady ten problém s tou šmouhou u středu, tak říkala, že jo, že stačí přijit s paragonem. Nakonec mě teda překecala a chtěl jsem si je vzít. Samozřejme Jižíík neměl u sebe peníze tak chtěl platit kartou...Tak jsem čekal až to vyřídí...no vono to chtělo PIN Jsem si za boha nemohl vzpomenout jakej mám. Jsem kartu dlouho nepožival tak mi to vypadlo...no nevzpomněl jsem si..odcházel jsem s prázdnou..dneska se tam zastavim asi znova...Mám ty stěrače testnout co to udělá na autě mě?.. Přece jenom cena 750,-/pár a možnost reklamace je lákavá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak pokud ti to vemou na reklamaci, tak bych se toho nebál. Zkusit je můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 ulakomil som sa a kupil som origo skoda stierace miesto bosh aero a urobil som chybu...nemam ich ani pol roka a uz nezotieraju jak by mali-nikdy viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ja mel origo sterace z vyroby dva roky, pak uz byly totalne nepouzitelne, dal jsem aera od bosche a tak mesic v poho, pak zecly neskutecne vrzat i kdyz stiraji furt perfektne, ale ten zvuk nekdy byl, nekdy zas ne a tak sly pryc...vcelku by me zajimalo proc vlastne vrzaly, kdyz gumky v nich byly dobre, mekke a stiraly v poho...jinac gumky do aer se daji koupit a prece jen to bezraminkove stiratko vydrzi svou tuhosti dost dlouho, takze tady problem s vymenou pouze gumicek moc nehrozi..a je to levna vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Mal som originalne jeden rok vymenil som ich za neorinalne stieraju vyborne ale ten zvuk , vratim sa k origo stieračom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 koupil jsem před rokem aero bosh. Už cca 14dní po koupi začali blbě stírat. přímo ve výhledu řidiče zůstával film. CCA od 120km/h se normálně přizvedli a honili vodu po skle mezi sebou. Vydržel jsem to do teď. Včera cestou ze slovenska jsem se tak nasral ,že jsem je vytrhl,zlomil a hodil do pole.Na první benzině jsem si koupil obyč výrobce SWK a stírají uplně neuvěřitelně!!!! Banány už mě na auto nesmí!!! Upozorňuji,že jsem kupoval dvě sady (i pro kamaráda) a dělají mu to stejné. Jen on jezdí po městě,tak mu to neva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 koukám, že asi dojdu navštívit Škodovku a koupím origo bezramínkový prd nikam nechod, napiš savancovi on je má a za senza cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Už cca 3 měsíce mám na Fabce aera od fy Valeo, sice jsou drahy jak sviň, ale vřele doporučuju...tichý a supr stíraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Už cca 3 měsíce mám na Fabce aera od fy Valeo, sice jsou drahy jak sviň, ale vřele doporučuju...tichý a supr stíraj. Ty stírací gumové lišty jsou na nich moc měkký a zachvili se roztrhají jak hadr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Koupil jsem si originál Škoda aero (801 Kč), mám je dva měsíce (cca 5000km) a zatím naprostá spokojenost. Za tu dobu ještě ani jednou nevrzli, stíraj perfektně celou plochu, podstatně lepší než klasický ramínka při sněhu (nezalepují se sněhem). Jediný miniminus je po použití ostřikovače zástává trochu vody v uchycení na ramena - pár kapek pak běží po okně. Ale za mě: ticho a kvalita. Nejsem zaměsnanec Škodovky ani žádného dodavatele, toto píšu za střízliva a z vlasní vůle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Někdy v létě jsem kupoval tátovi na octuli aera od Bosche, po véně okna mu jeden sice začal skákat, před tím to bylo super. Na favii jsem je měnil jako první věc vůbec, před řidičem nějak divně stíral, tak jsem zkusil přehodi jen ten jeden z tátovi octy a on má opět čistý sklo a ja táky, takže vše v phodě, sice sebou vozím ty starý, protože aera neutáhnou sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Neda mi to se nezeptat - jak aera neutahnou snih??? Sice jsem pri hustem snezeni s aerama moc nenastiral, ale zadnej problem jsem nemel, naopak bych rekl, ze diky absenci zalepovani raminek padajicim mokrym snehem je to s aerama lepsi. Jinak pouzivam origo aero sadu 1U1 998 003, vyrobcem je Bosch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Souhlasím s Maverickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Pro "Hero"...Když jsem ty lišty kupoval, váhal jsem mezí Valeo aero a Bosch aero...známej u kterýho nakupuju již delší dobu autodíly a zatim nikdy mne nezklamal, mi vřele doporučil ty Valea. Jsem seveřan a zima je tu celkem "krutá" a zatím po několika návštěvách hor mne ani v tý nej vánici nezklamaly-sníh zvládaly stírat bravůrně, dle mého názoru mnohem lépe než klasické ramínkové stěrače. Jinač jsem lišty skontroloval a zatím žádná trhlinka....po delším užívání napíšu jak dopadly Zatím je mám cca 4 měsíce, tak snad když se ti potrhaly, byl to jen vadnej kus. Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ...nebo neznackovej lacinej smejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DXF Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Sterace nejvic starnou tim, ze jsou v zakladni pozici a nic se s nimi nedela. Guma pak hodne degraduje. A nejlepsi je vzdy menit cele raminko i s gumickou, z pouhe vymeny gumicek jsem vylecenej. jj moje řeč, taky měnim komplet. Jaký používáš ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 caute, chalani oplatia sa origo skoda stierace za 835? dva predne a zadny...alebo sa daju zohnat aj lacnejsie? CAUTE JA SI KOUPILSTERACE ZA 80KC V PLUSU I S RAMINKAMA A PRITLAKAMA A STIRAJI UPNE POTICHU A DOKONALE CISTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.