Lukáš85 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Zdravim všechny škodováky , chtěl bych se zeptat , včera jsem měnil přední komplet brzdy , po sundání kola a brz.kotouče jsem jen zkusil pootočit poloosou , šla strašně ztuha , a v pár polohách jako by se zadrhla , nebo přeskočila, je možné že by bylo ložisko v háji ? (v diferáku ?? ) Poté jsem se zaměřil na převodovku ,aniž bych dodělal ty brzdy , v převodovce bylo tak 0,8 -1litr oleje. Olej vypadal jako by měl 200000km místo těch 125000co ukazuje serviska, nešlo z toho poznat jestli v tom bylo moooc kovu , ale nějaký tam byl. tak jsem se lekl jestli nebude převodovka hotová. Pozoroval jsem špatné řazení třetího a pátého rychlostního stupně. Koupil jsem nový olej Syn 75W-90 GL3 , GL4 , GL5 , řazení se zlepšilo ,ale ta poloosa je stále nějaká ne moc pohyblivá, vím že musí být trošku odpor ,ale tady je to až moc velký . Nevim co s tím ,anebo jak to zjistit. Plus k tomu mi něco začalo praskat od předního levého kola. TAk už se za chvíli na to auto budu jen chodit dívat do garáže snad. Kdybyste měl někdo tip , napište.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Zdravim všechny škodováky , chtěl bych se zeptat , včera jsem měnil přední komplet brzdy , po sundání kola a brz.kotouče jsem jen zkusil pootočit poloosou , šla strašně ztuha , a v pár polohách jako by se zadrhla , nebo přeskočila, je možné že by bylo ložisko v háji ? (v diferáku ?? ) Poté jsem se zaměřil na převodovku ,aniž bych dodělal ty brzdy , v převodovce bylo tak 0,8 -1litr oleje. Olej vypadal jako by měl 200000km místo těch 125000co ukazuje serviska, nešlo z toho poznat jestli v tom bylo moooc kovu , ale nějaký tam byl. tak jsem se lekl jestli nebude převodovka hotová. Pozoroval jsem špatné řazení třetího a pátého rychlostního stupně. Koupil jsem nový olej Syn 75W-90 GL3 , GL4 , GL5 , řazení se zlepšilo ,ale ta poloosa je stále nějaká ne moc pohyblivá, vím že musí být trošku odpor ,ale tady je to až moc velký . Nevim co s tím ,anebo jak to zjistit. Plus k tomu mi něco začalo praskat od předního levého kola. TAk už se za chvíli na to auto budu jen chodit dívat do garáže snad. Kdybyste měl někdo tip , napište.díky moc Zajimave, resim neco podobneho....a shodou okolnosti jsem vcera potocil jednim kolem ;-) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27642 Treba je to normalni, ale taky mi to jde pomerne ztuha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 28. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tak to se na to musim mrknout , ale od včera mi zase něco praská vlevo vepředu , to už mě asi trefí. Když zatáčím ,nebo brzdím něco tam praská, netuším co... V předchozím případě , závada zatim nezjištěna ,ale pracuju na tom... tak kdyby měl ještě někdo nějaký tip , anebo je někdo z liberecka , pujčim na svezení , když by na to přišel .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.