Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, nevíte čím je přichycený plast pod volantem, ten co schovává sloupek volantu a je v něm spínací skříňka. Šroubky jsou hodně zapuštěný, takže nejsou vidět a nechci je nevhodným šroubovákem při povolování oholit... Jestli je to torx, tak jaký?

Vloženo

no pohoda, budu muset sehnat uzký, křížový s pořádnou rukojetí... protože buď je moc tlustý a nevleze se tam, nebo je to obyč, nebo nemá rukojeť... skvěle tam zapadnul totiž asi 10cm šroubováček bez rukojetě, takovej ten na hodinky apod. :D

Jsem právě myslim že tady četl, že někdo to šel sundavat torxem, navíc snad všechno drží torxy, tak jsem projel celou sadu a ani jeden se nechytl, tak zkusím ten šroubováček a ten zapadl... ale protože jsem si nebyl jistej, tak jsem šel sem :)

Takže ještě jednou díky ;)

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Resim podobny problem, ale podle vseho je potreba sundat volant (aspon u MR2007). Ovsem muze mi prosim nekdo rict, jakym klicem je volant pripevnen? Pry je tam nejaky tisicihran, ale hledal jsem na foru snad hodinu a nebyl jsem schopen najit, jakou velikost by mel mit? Potrebuji se dostat ke spinaci skrince... diky.

Vloženo

je tam 12ka tisichran na volante.

ja som kupil dlhe križove aj rovne tenke šrobovačiky s poriadnou rukoveťou v GM zo sady Pro's Kit

potom ako som pisal torx

Vloženo

diky za tip, sem vubec nemohl nejakej bit nebo sroubovak sehnat (bauhaus, hornbach, obi).. ale gme mam defacto kousek a ta sada vypada super.. 60ks bitu za 3 kila, tobrej kauf -_-

• o 1 rok později...
Vloženo

Taky se přidám s dotazem, chtěl jsem tento plast taky sundat ,oddělal jsme 2x křížový šroub vepředu a jeden šroub u toho nastavování volantu, ale pořád to na něčem drží, takže jak dál ??? FAB rv 02

Vloženo

ty křížáky jsem vyndal, to jsou ty hoodně zaouštěný hned zespodu u volantu i ten šroub u nastavení volantu je venku a pořád to na něčem drží tak mě napadá jestli nemusí dolů volant i u předfaceliftu jestli nejsou šrouby i tam, ale to nevím jistě tak se ptám a natočením volantu se žádný neukázaly

Vloženo

Tady máš obrázky s umístěním šroubů.

Na horním obrázku jsou dva křížáky zespodu, na druhém torx u nastavení volantu a křížáky zepředu, musí se otočit volantem, aby ses k nim dostal.

post-479-1258094819_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...