Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nevíte čím je přichycený plast pod volantem, ten co schovává sloupek volantu a je v něm spínací skříňka. Šroubky jsou hodně zapuštěný, takže nejsou vidět a nechci je nevhodným šroubovákem při povolování oholit... Jestli je to torx, tak jaký?

spodní plast 2x krížák a 1x zespoda torx 25.

no a po facelifte resp vyroba 2006 a neskor su aj tie male torxy asi 10, neviem presne teraz. ja mam 2005 a tam je križovy ešte

• Autor

No je to rok výroby 2004 asi listopad, už je to facelift...

Jinak díky moc oběma :palec2:

tak to ešte máš krížové, tak pohoda :)

• Autor

no pohoda, budu muset sehnat uzký, křížový s pořádnou rukojetí... protože buď je moc tlustý a nevleze se tam, nebo je to obyč, nebo nemá rukojeť... skvěle tam zapadnul totiž asi 10cm šroubováček bez rukojetě, takovej ten na hodinky apod. :D

Jsem právě myslim že tady četl, že někdo to šel sundavat torxem, navíc snad všechno drží torxy, tak jsem projel celou sadu a ani jeden se nechytl, tak zkusím ten šroubováček a ten zapadl... ale protože jsem si nebyl jistej, tak jsem šel sem :)

Takže ještě jednou díky ;)

• 5 měsíců později...

Resim podobny problem, ale podle vseho je potreba sundat volant (aspon u MR2007). Ovsem muze mi prosim nekdo rict, jakym klicem je volant pripevnen? Pry je tam nejaky tisicihran, ale hledal jsem na foru snad hodinu a nebyl jsem schopen najit, jakou velikost by mel mit? Potrebuji se dostat ke spinaci skrince... diky.

je tam 12ka tisichran na volante.

ja som kupil dlhe križove aj rovne tenke šrobovačiky s poriadnou rukoveťou v GM zo sady Pro's Kit

potom ako som pisal torx

diky za tip, sem vubec nemohl nejakej bit nebo sroubovak sehnat (bauhaus, hornbach, obi).. ale gme mam defacto kousek a ta sada vypada super.. 60ks bitu za 3 kila, tobrej kauf -_-

to už si aj stihol kupiť? lol

nene :) ale M12 jsem stejne nakonec musel slozite shanet, nastesti uz vse mam :)

• 1 rok později...

Taky se přidám s dotazem, chtěl jsem tento plast taky sundat ,oddělal jsme 2x křížový šroub vepředu a jeden šroub u toho nastavování volantu, ale pořád to na něčem drží, takže jak dál ??? FAB rv 02

Musíš ještě vyšroubovat dva křížáky zespodu.

ty křížáky jsem vyndal, to jsou ty hoodně zaouštěný hned zespodu u volantu i ten šroub u nastavení volantu je venku a pořád to na něčem drží tak mě napadá jestli nemusí dolů volant i u předfaceliftu jestli nejsou šrouby i tam, ale to nevím jistě tak se ptám a natočením volantu se žádný neukázaly

Tady máš obrázky s umístěním šroubů.

Na horním obrázku jsou dva křížáky zespodu, na druhém torx u nastavení volantu a křížáky zepředu, musí se otočit volantem, aby ses k nim dostal.

post-479-1258094819_thumb.jpg

moc díky,jdu se na to vrhnout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.