one-z Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Ahoj, nevíte čím je přichycený plast pod volantem, ten co schovává sloupek volantu a je v něm spínací skříňka. Šroubky jsou hodně zapuštěný, takže nejsou vidět a nechci je nevhodným šroubovákem při povolování oholit... Jestli je to torx, tak jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradlp Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 spodní plast 2x krížák a 1x zespoda torx 25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 no a po facelifte resp vyroba 2006 a neskor su aj tie male torxy asi 10, neviem presne teraz. ja mam 2005 a tam je križovy ešte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 No je to rok výroby 2004 asi listopad, už je to facelift... Jinak díky moc oběma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 tak to ešte máš krížové, tak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 no pohoda, budu muset sehnat uzký, křížový s pořádnou rukojetí... protože buď je moc tlustý a nevleze se tam, nebo je to obyč, nebo nemá rukojeť... skvěle tam zapadnul totiž asi 10cm šroubováček bez rukojetě, takovej ten na hodinky apod. Jsem právě myslim že tady četl, že někdo to šel sundavat torxem, navíc snad všechno drží torxy, tak jsem projel celou sadu a ani jeden se nechytl, tak zkusím ten šroubováček a ten zapadl... ale protože jsem si nebyl jistej, tak jsem šel sem Takže ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Resim podobny problem, ale podle vseho je potreba sundat volant (aspon u MR2007). Ovsem muze mi prosim nekdo rict, jakym klicem je volant pripevnen? Pry je tam nejaky tisicihran, ale hledal jsem na foru snad hodinu a nebyl jsem schopen najit, jakou velikost by mel mit? Potrebuji se dostat ke spinaci skrince... diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 je tam 12ka tisichran na volante. ja som kupil dlhe križove aj rovne tenke šrobovačiky s poriadnou rukoveťou v GM zo sady Pro's Kit potom ako som pisal torx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 diky za tip, sem vubec nemohl nejakej bit nebo sroubovak sehnat (bauhaus, hornbach, obi).. ale gme mam defacto kousek a ta sada vypada super.. 60ks bitu za 3 kila, tobrej kauf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 to už si aj stihol kupiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 nene ale M12 jsem stejne nakonec musel slozite shanet, nastesti uz vse mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Taky se přidám s dotazem, chtěl jsem tento plast taky sundat ,oddělal jsme 2x křížový šroub vepředu a jeden šroub u toho nastavování volantu, ale pořád to na něčem drží, takže jak dál ??? FAB rv 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Musíš ještě vyšroubovat dva křížáky zespodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ty křížáky jsem vyndal, to jsou ty hoodně zaouštěný hned zespodu u volantu i ten šroub u nastavení volantu je venku a pořád to na něčem drží tak mě napadá jestli nemusí dolů volant i u předfaceliftu jestli nejsou šrouby i tam, ale to nevím jistě tak se ptám a natočením volantu se žádný neukázaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tady máš obrázky s umístěním šroubů. Na horním obrázku jsou dva křížáky zespodu, na druhém torx u nastavení volantu a křížáky zepředu, musí se otočit volantem, aby ses k nim dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 moc díky,jdu se na to vrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.