Přejít na obsah

Plast pod volantem


one-z

Doporučené příspěvky

no pohoda, budu muset sehnat uzký, křížový s pořádnou rukojetí... protože buď je moc tlustý a nevleze se tam, nebo je to obyč, nebo nemá rukojeť... skvěle tam zapadnul totiž asi 10cm šroubováček bez rukojetě, takovej ten na hodinky apod. :D

Jsem právě myslim že tady četl, že někdo to šel sundavat torxem, navíc snad všechno drží torxy, tak jsem projel celou sadu a ani jeden se nechytl, tak zkusím ten šroubováček a ten zapadl... ale protože jsem si nebyl jistej, tak jsem šel sem :)

Takže ještě jednou díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Resim podobny problem, ale podle vseho je potreba sundat volant (aspon u MR2007). Ovsem muze mi prosim nekdo rict, jakym klicem je volant pripevnen? Pry je tam nejaky tisicihran, ale hledal jsem na foru snad hodinu a nebyl jsem schopen najit, jakou velikost by mel mit? Potrebuji se dostat ke spinaci skrince... diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

ty křížáky jsem vyndal, to jsou ty hoodně zaouštěný hned zespodu u volantu i ten šroub u nastavení volantu je venku a pořád to na něčem drží tak mě napadá jestli nemusí dolů volant i u předfaceliftu jestli nejsou šrouby i tam, ale to nevím jistě tak se ptám a natočením volantu se žádný neukázaly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...