Publikováno Červenec 29, 200718 r Existuje nějaký trik, jak demontovat akumulátor. Potíže mi dělá ta široká objímka, nevím, jak ji sundat. Upraveno Červenec 29, 200718 r od @ctavia TDI 98
Červenec 29, 200718 r Zatlačit kousek dolu a povytáhnout dopředu. Aspoň mě to takhle šlo. Přesně tak, neboj se pořádně zabrat, docela to dobře drží. Taky jsem si s tím napoprvé docela lámal hlavu.
Červenec 29, 200718 r Autor Zatlačit kousek dolu a povytáhnout dopředu. Aspoň mě to takhle šlo. Přesně tak, neboj se pořádně zabrat, docela to dobře drží. Taky jsem si s tím napoprvé docela lámal hlavu. Fakt odklopit s hrubou silou, jak píšete tu plechovou objímku? To je vše? Nedrží ještě nějak vzadu?
Červenec 29, 200718 r Když to uvolníš vepředu, vzadu to povolí samo, pak to jen celé odklopíš a akumulátor můžeš vytáhnout.
Červenec 29, 200718 r Autor Když to uvolníš vepředu, vzadu to povolí samo, pak to jen celé odklopíš a akumulátor můžeš vytáhnout. +++++mnoho díků +++++
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.